Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt az összes...

Miért hiszi azt az összes egykori rossz tanuló, hogy ha családja lesz, és nincs osztályzat, akkor ettől megokosodik?

Figyelt kérdés
Megdöbbentő számomra, hogy mennyire inadekvált, irreleváns, abszurd, vagy logikátlan mondatokat képesek némelyek leírni és közvetlen ez után jelzőkkel ellátni náluk nyilvánvalóan értelmesebb hozzászólókat. Anno a suliban azért tudták a helyüket. Ez mitől múlik el?
2010. szept. 20. 15:19
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
69%
Pedig ehhez sem kell fizikus diploma, hogy megértsd.. A közepes tanulók közül nálunk sokan külföldre mentek dolgozni, valaki fuvarozni kezdett. Mára saját cége van. Volt aki discot nyitott, a másik bringaboltot. Én zöldséggel kezdtem, most fürdőszoba kellékekkel foglalkozom. Pár hónapja volt oszt. találkozó, hát nem élnek rosszul a fiúk.. Az osztályelsőnk 2 diplomával az egyik multi bábja 120 nettóért havonta..
2010. szept. 20. 15:55
 12/50 A kérdező kommentje:

Így jó?

"A kérdés az, hogy mitől hiszik azt, - sokak - hogy megtáltosodtak"

esetleg így?

"A kérdés az, hogy mitől hiszik azt sokan, hogy megtáltosodtak"

Nos, nálam a két mondat nem ugyanazt hangsúlyozza és szándékoltan használtam a régies kifejezést benne, ahogyan most is szándékosan írtam a "szándékoltan" kifejezést a "szándékosan" helyett.

2010. szept. 20. 15:57
 13/50 A kérdező kommentje:

Értem, szóval a többre vitte az kizárólag a megszerzett vagyont, illetve az azon keresztül gyakorolható hatalmat jelenti a te esetedben, amit te a "jól élnek" gyűjtőfogalommal fejezel ki.

Hozzátenném, hogy akaratodon kívül válaszoltál a kérdésemre...

2010. szept. 20. 15:59
 14/50 anonim ***** válasza:
80%
Ezt a fölösleges okoskodást ...
2010. szept. 20. 16:04
 15/50 A kérdező kommentje:

Légy erős, van aki érti.

Szépen kezd igazolódni az általam feltett állítás...

2010. szept. 20. 16:06
 16/50 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg elmondhatnád a te véleményedet, már fúrja az oldalam a kíváncsiság :)
2010. szept. 20. 16:11
 17/50 A kérdező kommentje:
A google a barátod...:)
2010. szept. 20. 16:13
 18/50 anonim ***** válasza:
63%
Minő fennkölt stílus...
2010. szept. 20. 20:01
 19/50 anonim ***** válasza:
65%

Komolyan még olvasni is idegesítő amit ír a kérdező. Ha a való életben is így beszélsz,ilyen a stílusod nem csodálkozom ha pl: suliba keresztül néznek rajtad,vagy akárhol máshol is.

Egyébként meg tényleg honnan veszed h az aki abszurd, vagy logikátlan mondatokat képes leírni hányas tanuló volt?

Én ismerek olyan embereket akik a suliba kitünő tanulók voltak,mert mindent bemagoltak-és semmit nem értettek belőle,az élet dolgaihoz meg kettőt nem tudott hozzászólni

2010. szept. 25. 10:57
 20/50 A kérdező kommentje:

"Én ismerek olyan embereket akik a suliba kitünő tanulók voltak,mert mindent bemagoltak-és semmit nem értettek belőle,az élet dolgaihoz meg kettőt nem tudott hozzászólni"

Én nem tettem ezzel ellentétes állítást, de igen figyelemere méltó, hogy azt gondolod, hogy az állításommal szemben ez érv.

Ezzel egyszerűen igazolod az állításomat.

2010. szept. 25. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!