Miért hiszi azt az összes egykori rossz tanuló, hogy ha családja lesz, és nincs osztályzat, akkor ettől megokosodik?
Ez nem az osztályzatokkal függ össze.Egyszerűen csak az anonimitás ad egyfajta nagyképűséget,vagy hogy mondjam.Itt mindenki leszól mindenkit,akár igaza van akár nem.Mindenben lehet hibát találni,ez az oldal nem mérvadó...semmiben.
Úgyértem,lehet hogy az életben teljesen másmilyen az adott ember.
Példának okáért itt vagy te...te is ugyanúgy leszólod ezeket az embereket,és mi sem bizonyítja jobban,mint ez a kérdés,hogy semmivel nem vagy jobb náluk.Nem tudom mit gondoltál...hogy majd te leírsz egy csomó jól hangzó jelzőt,és attól majd intelligensnek tűnsz,akkor mindenki helyeselni fog,és megírja hogy mekkora szar emberek ezek,meg blablabla.Pedig mindenki ugyanezt csinálja.Látod most én is...
Utolsó!
Tulajdonképpen nem rossz a válasz, tényleg alkalmazható rám is, de ettől még maga a jelenség igaz és fennáll. A kérdés az, hogy mitől hiszik azt, sokak, hogy megtáltosodtak.
Nekem van erre tippem, csak érdekel, hogy másban is felmerül-e.
Te meg bazi rosszul használod a vesszőket, szóval te sem vagy tökéletes.
Egy korrektor.
És a te verziód mi? Engem tényleg érdekel.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!