Hoznál ekkora áldozatot egy friss kapcsolatért?
Van egy 3 éves kutyám, amelyiknek hullik a szőre. A saját lakásomban élek (örököltem). Van egy 2,5 hónapos kapcsolatom. A férfi azt mondta, addig nem alszik nálam, míg a kutya velem lakik.
Tegnap azt mondta, jövőhét péntekig ajándékozzam el a kutyát, vagy szakít velem.
Ti mit tennétek?
(Ha elajándékoznám, a kutya a szüleimhez költözne, tehát nem válnék meg tőle végleg...)
Biztosan én vagyok a buta liba, de szerintem nem éri meg a kapcsolat, hogy ekkora áldozatot hozzak érte.
Természetesen a pasi repül.
Csak kiváncsi voltam, hogy én vagyok ennyire állat-imádó, vagy mindenki így cselekedne-e.
Agyrém komolyan, milyen jogon kéri tőled, hogy tirhítsd el a kutyádat?
Inkább takarodjon ő.
Komolyan hihetetlen, megáll bennem az ütő.
A kutyus mindig melletted lesz, ez a pasi nem hinném...
Inkább a kutyus :)
Egyértelműen a kutyus!!!! Ez nem kérdés. Ahogy itt sokan írják, a kuytusban sosem fogsz csalódni, mindig szeretni fog, a pasik meg "jönnek-mennek". Nem is értem, hogy zavarhat valakit egy kutya. Bár én amióta felnőttem inkább a macskákat kedvelem, DE! természetesen imádom a kutyákat is, sőt, minden állatot. Az aki ilyet kér, az nemcsak téged vagy a kutyát nem szeret, hanem szerintem az állatokat sem. Márpedig aki az állatokat nem szereti, jó ember nem lehet. :-) Nagy állatbarát vagyok - bár sajnos most nincs állatkám -, és egy olyan pasi, aki nem szereti őket, az nálam labdába sem rúghat. Számomra ez fontos elvárás egy kapcsolatban. (És szerintem nem is olyan nagy. :-) )
Innen messziről is nagy simogatást küldök a kutyusodnak!
Nekem ugyan "csak" cicám van, de én neveltem fel 4 hetes korától, így hozzámnőtt. A párom nem szereti, mert a macsek nem barátkozik vele (talán nem véletlen..).
De ha megpróbálna megszabadítani a cicámtól, én biztos hogy a macsek mellett döntenék, számomra ez nem is kérdés.
A cica iránt felelősséggel tartozom, a pasimért nem, ő nélkülem is elboldogul az életben.
én kérnék tőle valami hasonlót
ha megteszi, elgondolkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!