Hoznál ekkora áldozatot egy friss kapcsolatért?
Van egy 3 éves kutyám, amelyiknek hullik a szőre. A saját lakásomban élek (örököltem). Van egy 2,5 hónapos kapcsolatom. A férfi azt mondta, addig nem alszik nálam, míg a kutya velem lakik.
Tegnap azt mondta, jövőhét péntekig ajándékozzam el a kutyát, vagy szakít velem.
Ti mit tennétek?
(Ha elajándékoznám, a kutya a szüleimhez költözne, tehát nem válnék meg tőle végleg...)
Biztosan én vagyok a buta liba, de szerintem nem éri meg a kapcsolat, hogy ekkora áldozatot hozzak érte.
Mi lenne, ha pici gyereked lenne? Arra is azt kérné, hogy add le a gyereket, különben vége?!
Ha veled akar lenni, akkor bizony el kell fogadnia, hogy neked van egy kutyusod. Legközelebb inkább olyan barátot keress, akinek szintén van négylábú barátja. :)
A férfinek nincs esetleg kutyaszőrmentes kéglije saját?
Ilyen friss, és már ekkora ultimátum...
KUTYA!
Ja a kutya marad és a pasi valszeg repül (ha csak meg nem barátkozik a kutyával).
Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Kirúgnám.
Mit képzel magáról?
Amúgy régen rossz, ha egy kapcsolatért áldozatot kell hozni. Úgyis vége lesz, mert jön a köv. még következő áldozat, egyoldalú lemondás részedről.
Amúgy... ha szeretne, félne, hogy elveszít, és nem ajánlaná fel, hogy szakít veled.
Válaszd a kutyát.
Ha asztmás lenne a párod, az más lenne, de semmi ilyet nem írtál. Bár ha asztmás lenne, akkor is lenne más megoldás, pl. te alszol nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!