Hoznál ekkora áldozatot egy friss kapcsolatért?
Van egy 3 éves kutyám, amelyiknek hullik a szőre. A saját lakásomban élek (örököltem). Van egy 2,5 hónapos kapcsolatom. A férfi azt mondta, addig nem alszik nálam, míg a kutya velem lakik.
Tegnap azt mondta, jövőhét péntekig ajándékozzam el a kutyát, vagy szakít velem.
Ti mit tennétek?
(Ha elajándékoznám, a kutya a szüleimhez költözne, tehát nem válnék meg tőle végleg...)
Biztosan én vagyok a buta liba, de szerintem nem éri meg a kapcsolat, hogy ekkora áldozatot hozzak érte.
Nekem is beagle kutyám volt! Eza kutya tündéri,és én nem igazán vettem észre,hogy annyira hullana a szőre..Semmi pénzért nem válnék meg tőle...
Egyébként nem semmi a pasas!
Ha gyereked lenne akkor is ezt mondaná? Hogy amíg oda nem adod anyádnak addig nem jön? mert nem bírja a gyereksíárt,nyálazást?
Én nem foglalkoznék ilyen hapsival..
Egyébként én személy szerint nem szeretem a macskákat,mert erősen allergiás vagyok rájuk..
De amikor a párommal megismerkedtem macskája volt,és soha eszembe sem jutott,hogy ultimátum elé állítsam..Tudtam,hogy szereti a macskáját,hiszen szépen,gondozta,és amikor öreg és beteg lett ápolta férfi létére..Inkább megbarátkoztam a macsekkal,és igyekeztem védekezni,hogy az allergiám ne jöjjön ki annyira..(bárányhímlős tüneteim lesznek a macskától/szőrétől.Kipattogzom,és viszketek nagyon..)
Mivel naponta porszivózok-söprök és felmosok, én sem veszem észre, hogy nagyon hullana a szőre.
Arra a Furminator kefére sajnos nincs pénzem. :(
Kutya. Kutya. Kutya! A fiú nemcsak a kutyát nem szereti, hanem téged se. Ha csak a kutyákat utálja, nem hozna ilyen ultimátumokat, hanem normálisan megmondaná, hogy pl. az aranyhalakat kedveli. Sajna téged sem szeret. Három érv a kutya mellett:
1. Előbb veled volt
2. Benne nem fogsz csalódni
3. Ő feltétlenül szeret téged
Nincs szőrallergiája?
Ha ennyiért képes elhagyni, akkor nem szeret igazán. Ezt megmondhatod neki is. Ha nincs nyomós oka, hogy nem akar egy kutyával együtt élni, akkor a kutyát válaszd. Lehet, hogy ez csak egy ok, amiért elhagyhat.
Kedves kérdező!
Ha ilyen sokan írják,hogy tedd lapátra a pasit érdemes elgondolni.Biztos nem beszéltek össze ennyien.Nekem is volt olyan pasim aki azt akarta úgy foglalkozzak a gyerekemmel ahogy ő mondja meg utasítgatott és tett ultimátumokat olyat mint a tied.Ez olyan zsarolás.,,Ha nem csinálod ezt meg azt otthagylak"Már háromszor is volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!