Ki a leginkább hibás a kialakult helyzetben? (lent részletezem)
Elvált szülők és az apuka új barátnője a "szereplők". Az anyukának nincs semmi segítsége, szülei meghaltak, testvére nincs, barátok örülnek ha a saját gondjaikat meg tudják oldani, nem tudnak segíteni. új párja nincs neki.
Az apa barátnője először szerető volt, tehát tudta, hogy két (kis)gyerekes apa, akinek kötöttségei vannak, mégis belement a kapcsolatba.
Az apa is egyértelműen tudja, hogy az anyának nincs segítsége, mégis állandóan csak ígérget, aztán lerázza magáról, amikor konkrét segítség kellene.
Változó, van amikor hetekig nincs semmi gond, de most pl a héten kétszer is szükség lett volna rá, az egyik dolog váratlanul történt (az anyának be kellett mennie az ügyeletre rosszullét miatt), a másik dolog viszont előre meg volt beszélve, de mint kiderült utólag, programjuk volt az apukának a nővel, ezért végül nem segített.
Ilyesmik miatt folyton feszültség van a felek között. Ki a leginkább hibás szerintetek?
20!
Jól vagy, kedves? Nem kérünk segítséget olyanról, aki nem segít. Olyanról kérünk, aki igen. Ilyen pl a bébiszitter. De pl a 11 is egy értelmes felnőtt nő, aki szintén egyedülálló anya és nem olyan tutyimutyi mint a kérdésben szereplő, vagy pl te, q kötözködni kívánó
"Hetekig nincs semmi gond "
"A héten kétszer is szükség lett volna rá "
Ne haragudj, de heti kétszer ugrasztani a volt férjet, nettó kihasználás, persze, hogy nem ugrik neki és a töke tele van hogy mindig keszenlétben kéne állnia.
Néha persze megteszi az ember, na de ezt heti rendszerességgel elvárni... úgs, hogy örüljön, ha pár het lemegy riasztás nélkül...nonszensz.
#19-#20
Na jó, térjetek már észhez!
Én a 11-es vagyok és a 18-as NEM NEKED írt, hanem nekem, csak valamiért magadra vetted!
23!
Igaz, élveztem, de ettől még igazam van, épeszű ember attól kér segítséget, aki segíteni fog.
#21 Mivel az apa is szülője a két gyereknek és neki is vannak kötelességei, ezért azt, amit az anya kér, tulajdonképpen nem is kéne segítségnek hívni, hanem szülői feladatnak, amit vagy ennek, vagy a másik szülőnek el kell végezni. A legjobb még mindig az, amit a 9-es írt, fele-fele felügyelet, fele-fele költség.
"Nem kérünk segítséget olyanról, aki nem segít." - ekkora marhaságot mondani ebben az esetben... Végezze csak el az apa is a feladatait. Baromi könnyű megpattani és az anyára tolni az összes terhet, hogy ő közben a f.szát mártogathassa az új csajba.
27,28!
De apuka nem érdeklik a gyerekek. Anyuka a fejére is állhat, akkor sem fogják érdekelni. Nincs olyan, hogy apai feladat, ha apuka nem akarja.
Ezért se szülök soha gyereket.
Egyébént az apa a legnagyobb sz*rházi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!