Ki a leginkább hibás a kialakult helyzetben? (lent részletezem)
Elvált szülők és az apuka új barátnője a "szereplők". Az anyukának nincs semmi segítsége, szülei meghaltak, testvére nincs, barátok örülnek ha a saját gondjaikat meg tudják oldani, nem tudnak segíteni. új párja nincs neki.
Az apa barátnője először szerető volt, tehát tudta, hogy két (kis)gyerekes apa, akinek kötöttségei vannak, mégis belement a kapcsolatba.
Az apa is egyértelműen tudja, hogy az anyának nincs segítsége, mégis állandóan csak ígérget, aztán lerázza magáról, amikor konkrét segítség kellene.
Változó, van amikor hetekig nincs semmi gond, de most pl a héten kétszer is szükség lett volna rá, az egyik dolog váratlanul történt (az anyának be kellett mennie az ügyeletre rosszullét miatt), a másik dolog viszont előre meg volt beszélve, de mint kiderült utólag, programjuk volt az apukának a nővel, ezért végül nem segített.
Ilyesmik miatt folyton feszültség van a felek között. Ki a leginkább hibás szerintetek?
Én váltam 3 éves kisgyerekkel, de SOHA egyetlen percig nem kértem a volt férjemtől semmilyen segítséget, még a gyerek címén sem.
Semmiképp, semmilyen indokkal nem akartam, hogy az életem része maradjon, én meg az övé.
Akkor is meg kellett volna oldanom a problémákat, ha az exem meghal, vagy külföldre költözik.
Ha ügyeletre kellett volna mennem,
- akkor vittem volna a gyerekemet is magammal
- megkérem anyámat, anyósomat, barátnőmet, jó szomszédomat, hogy ügyeljenek rá
- előre tervezett program (pl. érettségi találkozó) esetén bébiszitter
7!
Mert jelen történetben szereplő nő ugye kimondottan jól választott? Nem mellesleg honnan tudod hogy miért álltam ki és miért nem? Abból q ke,eny egy mondatból, amit leirtam igen nagy baromságot vall messzemenő következtetést levonni
9!
Jaja, mert anyuka nyilván ezt szeretné....
18!
Kérlek idezd, hol írtam, hogy nem kértem segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!