Családi szülinapozáson bejelenteni, hogy babánk lesz? Jó ötlet?
Figyelt kérdés
A magam 23 évével én vagyok a legfiatalabb a családban, úgyhogy biztos nagy lesz az öröm. Viszont emiatt nem is vagyok jártas annyira abban, hogy mit illik, hogyan illik.
Szülinapozás lesz a szüleimnél, általában ilyen alkalmakkor van ott "mindenki, aki számít". Ezért szeretnénk ott bejelenteni, valami aranyos módon.
Vagy először illik csak a szülőknek elmondani, hogy nagyszülők lesznek?
2022. máj. 15. 12:21
51/52 anonim válasza:
Szerintem sem a szülinapi buli erre a legjobb alkalom, nagynénédre tekintettel. Nem is muszáj úgy bejelenteni, hogy mindenkinek egyszerre, hanem utána pár nappal vagy pár héttel, amikor találkoztok.
52/52 anonim válasza:
A mi családunk mindent ilyen alkalmaknál jelent be, mert marha sokan vagyunk és az is csoda, ha szüli-, névnapokra össze tudunk jönni. Ilyenkor tisztességesen megünnepeljük az ünnepelteket, tortázunk és amikor már egy kicsit leeresztett a társaság, mindenki bejelenti a friss hírét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!