Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi szülinapozáson bejelen...

Családi szülinapozáson bejelenteni, hogy babánk lesz? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

A magam 23 évével én vagyok a legfiatalabb a családban, úgyhogy biztos nagy lesz az öröm. Viszont emiatt nem is vagyok jártas annyira abban, hogy mit illik, hogyan illik.

Szülinapozás lesz a szüleimnél, általában ilyen alkalmakkor van ott "mindenki, aki számít". Ezért szeretnénk ott bejelenteni, valami aranyos módon.

Vagy először illik csak a szülőknek elmondani, hogy nagyszülők lesznek?

2022. máj. 15. 12:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

Igen, biztosan borzalmas a természetem, azért szeret a család, baráti társaságok. :)

Egyedüli gyerekként nőttem fel, megszoktam, hogy mindenki velem foglalkozik. Az emberek egész életemben szerettek, sosem kaptam nagy pofonokat az élettől. A férjem a tenyerén hordoz, mindig a kedvemben jár. Bárhová jártam iskolába, a tanárok szerettek egytől egyig általában. Otthon mindig azt hallgattam a szüleimtől, nagyszüleimtől, hogy én vagyok a legszebb, legokosabb, ezért nincs a mai napig sem olyan helyzet, hogy kételkednék magamban. Szóval a sértegetéseitekkel sokra nem mentek.

2022. máj. 15. 14:32
 32/52 anonim ***** válasza:
90%
Te tudod..... én kerülnélek az biztos.
2022. máj. 15. 14:34
 33/52 anonim ***** válasza:
88%
Ismételgesd csak magadnak. :D
2022. máj. 15. 14:38
 34/52 anonim ***** válasza:
89%

Nat, pedig veled értettem egyet, de az utolsó kommenteket olvasva inkább fejbevágnálak valamivel, csak hogy egyszer az életben neked is fájjon. De mindegy, majd fog fájni, amikor a legkevésbé fogsz számítani rá. Majd gondolj arra, hogy ez a büntetésed az önzőségedért.

Gondoltam nem kell nagy felhajtás a gyerek miatt, majd a végén szóltok, mielőtt mindenki elmegy, de úgy tűnik az nem a te stílusod.

2022. máj. 15. 15:31
 35/52 anonim ***** válasza:
92%

Figyelj, ahogy már írtam reggel is, beszélj a nagynénéddel.

Vagy ha el akarod b@szni, és azt akarod, hogy erre az egészre (a valós személyiségedre, az öntelt és nagyképűségedre) rájöjjön az egész család, akkor ne. A te döntésed.

Feltettél egy kérdést, amire nem az a válasz érkezett, amit szerettél volna, ezért TE voltál bunkó elsőkörben a válaszolókkal, nem mi veled. Erre van egy olyan mondás, hogy amilyen az addjonisten...

2022. máj. 15. 15:34
 36/52 A kérdező kommentje:
Igen, mert az nem bunkóság, mikor valaki trágár választ ír csak úgy, bármiféle előzmény nélkül... :)
2022. máj. 15. 15:36
 37/52 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, én nem tudom te hogy vagy vele, de pl.: a mi családunkban soha nem volt olyan, hogy valaki várt arra, hogy az egész család együtt legyen, ahhoz, hogy megoszthassa a nagy hírt. Mármint, elmondta a szüleinek, közelebbi hozzátartozóinak, mi, távolabbi rokonok meg már csak úgy hallottuk, hogy "hallottátok, hogy xy-éknak babájuk lesz? Jaj de szupi, stb.". Ne félj, meg fogják tudni úgyis, ha nem ti személyesen mondjátok el nekik.

Egyébként pedig tudom, hogy ez nem a kérdésedhez kapcsolódik, de végig olvastam a válaszaidat Kérdező, de te el vagy tévedve szerintem.

Miért lenne "nagyobb részben" a te szülinapod mint a nagynénédé? Attól, hogy neked egy hete volt neki meg 3, ő is ugyanolyan családtag, csak gondolom ő inkább meghagyja neked a felhajtást, mert nem akarja, hogy hisztizz. Gondolom ő is tudja, ahogy írtad, hogy szereted, ha körülötted forog minden.

2022. máj. 15. 16:30
 38/52 anonim ***** válasza:
90%

Egyre inkább kamugyanús a kérdés.

Én is egyke vagyok, de kiskorom óta SOHA nem vártam el, hogy mindig mindeki körülöttem forogjon, mintha én lennék a világ közepe. 🙈🙉🙊

2022. máj. 15. 16:59
 39/52 anonim ***** válasza:
90%
Én is kamunak gondolom, ilyen hülye ember nem lehet a világon.
2022. máj. 15. 17:01
 40/52 anonim ***** válasza:
94%
Majd észreveszi a kérdező is, hogy a hajnali lófüttyöt nem érdekli az, hogy ő gyereket vár, legfeljebb a szüleit, testvéreit. A tágabb rokonság max elintézi egy udvarias "gratulálok"-kal. Ünnepelné a nyári villám az ilyen elkényeztetett némbert.
2022. máj. 15. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!