Családi szülinapozáson bejelenteni, hogy babánk lesz? Jó ötlet?
A magam 23 évével én vagyok a legfiatalabb a családban, úgyhogy biztos nagy lesz az öröm. Viszont emiatt nem is vagyok jártas annyira abban, hogy mit illik, hogyan illik.
Szülinapozás lesz a szüleimnél, általában ilyen alkalmakkor van ott "mindenki, aki számít". Ezért szeretnénk ott bejelenteni, valami aranyos módon.
Vagy először illik csak a szülőknek elmondani, hogy nagyszülők lesznek?
Igen, biztosan borzalmas a természetem, azért szeret a család, baráti társaságok. :)
Egyedüli gyerekként nőttem fel, megszoktam, hogy mindenki velem foglalkozik. Az emberek egész életemben szerettek, sosem kaptam nagy pofonokat az élettől. A férjem a tenyerén hordoz, mindig a kedvemben jár. Bárhová jártam iskolába, a tanárok szerettek egytől egyig általában. Otthon mindig azt hallgattam a szüleimtől, nagyszüleimtől, hogy én vagyok a legszebb, legokosabb, ezért nincs a mai napig sem olyan helyzet, hogy kételkednék magamban. Szóval a sértegetéseitekkel sokra nem mentek.
Nat, pedig veled értettem egyet, de az utolsó kommenteket olvasva inkább fejbevágnálak valamivel, csak hogy egyszer az életben neked is fájjon. De mindegy, majd fog fájni, amikor a legkevésbé fogsz számítani rá. Majd gondolj arra, hogy ez a büntetésed az önzőségedért.
Gondoltam nem kell nagy felhajtás a gyerek miatt, majd a végén szóltok, mielőtt mindenki elmegy, de úgy tűnik az nem a te stílusod.
Figyelj, ahogy már írtam reggel is, beszélj a nagynénéddel.
Vagy ha el akarod b@szni, és azt akarod, hogy erre az egészre (a valós személyiségedre, az öntelt és nagyképűségedre) rájöjjön az egész család, akkor ne. A te döntésed.
Feltettél egy kérdést, amire nem az a válasz érkezett, amit szerettél volna, ezért TE voltál bunkó elsőkörben a válaszolókkal, nem mi veled. Erre van egy olyan mondás, hogy amilyen az addjonisten...
Kérdező, én nem tudom te hogy vagy vele, de pl.: a mi családunkban soha nem volt olyan, hogy valaki várt arra, hogy az egész család együtt legyen, ahhoz, hogy megoszthassa a nagy hírt. Mármint, elmondta a szüleinek, közelebbi hozzátartozóinak, mi, távolabbi rokonok meg már csak úgy hallottuk, hogy "hallottátok, hogy xy-éknak babájuk lesz? Jaj de szupi, stb.". Ne félj, meg fogják tudni úgyis, ha nem ti személyesen mondjátok el nekik.
Egyébként pedig tudom, hogy ez nem a kérdésedhez kapcsolódik, de végig olvastam a válaszaidat Kérdező, de te el vagy tévedve szerintem.
Miért lenne "nagyobb részben" a te szülinapod mint a nagynénédé? Attól, hogy neked egy hete volt neki meg 3, ő is ugyanolyan családtag, csak gondolom ő inkább meghagyja neked a felhajtást, mert nem akarja, hogy hisztizz. Gondolom ő is tudja, ahogy írtad, hogy szereted, ha körülötted forog minden.
Egyre inkább kamugyanús a kérdés.
Én is egyke vagyok, de kiskorom óta SOHA nem vártam el, hogy mindig mindeki körülöttem forogjon, mintha én lennék a világ közepe. 🙈🙉🙊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!