Vettem apumnak egy kocsit. Meglepi, nem tudja senki. Van vicces / jópofa ötletetek, hogy hogyan adjam át? :-)
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 14:53
1/15 anonim válasza:
Vegyél neki egy játékautót, add át neki, majd add oda a kulcsot hozzá. És mondd meg neki, ha kijátszotta magát, kint várja az igazi.
3/15 anonim válasza:
Először is: De rendes vagy! 😊
Nekem az első hozzászóló ötlete nagyon tetszik.
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Na jó én leszek aki megkérdezi milyen autót vetél a faterodnak. (példa értékű tette ez).
6/15 anonim válasza:
Ja az első nagyon jó lenne főleg ha találsz olyan játék autót mint amilyet vettél neki :D
7/15 anonim válasza:
Parkolj a hazatok elé h kertes zavaró módon. Beszéljetek arról h nem tudod kié a kocsi de ki kéne hívni a rendőröket h elalljon onnan.
Ha kidühöngte magát akkor lehet mondani h ő a tulaj.
Persze ha panel akkor ez nem jatszik
8/15 anonim válasza:
Járj be vele az udvarba aztán kicsit add azt a részét hogy nem tudod kié a kocsi és hogy került oda :D
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az eddigi tippeket! :)
További info:
Valószínűleg már amikor megérkezem észre fogják venni, hogy nem a saját autómmal jövök, le szoktak jönni segíteni.
Panelban laknak.
Ezek azért valamennyire kötik a lehetőségeket, de szerintem még így is lehetne valami vicceset kihozni. :)
2021. szept. 28. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!