Van ötletetek kreatív, beszelgetés elkezdésre? Akár kicsit trollba is átmehet.
Figyelt kérdés
Nekem pl eddig az volt a taktikám,hogy :
Hallo
Beszél valaki?
Nem hallom jól
Szakadozik a net
Na és amikor már észrevettem,hogy beszélgetőtársam vágja a humort vagy az van,hogy mondom,hogy már teljesen ertem, vagy,hogy akkor elég a poénkodasból
Na és szeretnem megkérdezni,hogy van-e valakinek ehhez hasonló kreatív ötlete
2021. ápr. 5. 14:15
1/2 anonim válasza:
Hát abigy elképzeltem azokat a mondatokat nem az jutott az eszembe, hogy HaHaHaHa! Hanem csak annyi, hogy igen hallak , minden oké szerintem. Ha valakinek ez poénos ott elég lent van a szint xd.
Valami személyeset kell kitalálni amit az adott ember is megért. Fuh most úgy elvitte ez az életkedvem, hogy elfelejtettem ami ötletem volt.
2/2 anonim válasza:
Halló, ön rendelt pizzát? 2 perc és odaérünk, kérem várjon minket a kapuban! A viszont hallásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!