Hogy lehetnék olyan jó személyesen is mint írásban?
Figyelt kérdés
Írásban sok csajnak bejövök, de ha személyes beszélgetésre kerül a sor, akkor túl kedves, normális szoktam lenni, semmi extra poén, semmi különleges, ami megfogná őket. Sokszor fordul elő, hogy tólag jut eszembe, hogy mit kellett volna mondani a szituációban. De amikor ott vagyok sose jut eszembe semmi jó, csak unalmas átlagos beszélgetés. Lányok meg nem vevők erre... Fejleszteni szeretném a személyes kommunikációat, de hiába gyakorlok, snem igazán sikerül fejlődést elérni. Mindig ugyanúgy a szürke egyszerű énemet tudom adni. Barátaim meg a megnyerő poénos hülyéskedős dumájukkal simán felszednek csajokat, nekem ez nem jön össze. Tovább kéne gyakorolnom, és idővel csak sikerül haladnom? vagy adjam fel, ezen nem tudok javítani?2017. aug. 17. 19:15
1/2 anonim válasza:
Gyakorlj, meg gyúrj, és csináltass egy jó frizurát. Ennyi elég.
2/2 anonim válasza:
Légy önmagad, ne akarj más lenni, mint aki vagy. Ne olyan csajoknak akarj bejönni, akik azt a másikat keresik benned, aki tulajdonképpen nem is te vagy, mert a sok alakoskodástól már te magad se fogod tudni, ki is vagy valójában. Egy olyan közegben, amelyik neked is szimpatikus, fel tudsz oldódni, és akkor úgyis fogod ontani a sziporkáidat a saját stílusodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!