Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi szülinapozáson bejelen...

Családi szülinapozáson bejelenteni, hogy babánk lesz? Jó ötlet?

Figyelt kérdés

A magam 23 évével én vagyok a legfiatalabb a családban, úgyhogy biztos nagy lesz az öröm. Viszont emiatt nem is vagyok jártas annyira abban, hogy mit illik, hogyan illik.

Szülinapozás lesz a szüleimnél, általában ilyen alkalmakkor van ott "mindenki, aki számít". Ezért szeretnénk ott bejelenteni, valami aranyos módon.

Vagy először illik csak a szülőknek elmondani, hogy nagyszülők lesznek?

2022. máj. 15. 12:21
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

Nem telhetetlen vagyok, az nem annyiban merülne ki, hogy megosztjuk a családdal az örömünket. Nem értem ezt a támadó választ, meg a beszólogatást, hogy már tele vagyok hormonnal.

Alapból nem szereti annyira a születésnapját, mióta 40 felett van.

A normális válaszokat köszönöm!

Jövő hétvégén lesz majd, úgyhogy addig még átgondoljuk.

2022. máj. 15. 12:40
 12/52 A kérdező kommentje:
10-es, ez az én születésnapom főleg.
2022. máj. 15. 12:40
 13/52 anonim ***** válasza:
90%
Előzőleg még azt írtad hogy csak részben....
2022. máj. 15. 12:42
 14/52 anonim ***** válasza:
79%
Én elmondanám, de már csak a buli vége felé, hogy ne ez legyen a téma egész végig és ne érezze magát mellőzve.
2022. máj. 15. 12:44
 15/52 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan tudom, mit írtam.

A nagynéném is kap egy tortát, mert az ő születésnapja 3 héttel ezelőtt volt.

De a dekor olyan lesz, amilyet én szervezek, intézek, a menüt is én állítom össze. A párom szülei is ott lesznek. Szóval ez inkább rólam szól, de mivel neki is nemrég volt a szülinapja, szokott kapni tortát külön.

2022. máj. 15. 12:45
 16/52 A kérdező kommentje:

Ha eldöntöttük volna már, akkor nem lenne itt ez a kérdés.

Pár válaszoló stílusa viszont enyhén szólva is érdekes.

2022. máj. 15. 12:52
 17/52 anonim ***** válasza:
76%
Eleve kellene annyi intelligenciának lenni, hogy alapból tudnád hogy ilyet nem illik! Ráérsz bőven bejelenteni. Miért nem jó pl. jövő hétvégén?
2022. máj. 15. 12:54
 18/52 A kérdező kommentje:

Honnan tudnám?

Sosem voltam még terhes, egyetlen kisbabás barátnőm van csak. A családban én voltam az utolsó, aki született. Sosem voltak ilyen bejelentések nálunk.

Számunkra ez nagy öröm, ezért nem is gondoltam, hogy valaki, aki amúgy sem szereti a születésnapját már jó ideje, majd megsértődik, mert nem rajta lesz a "rivaldafény".

Jövő hétvégén lesz majd az ebéd.

2022. máj. 15. 12:57
 19/52 anonim ***** válasza:
77%
Hát nincs túl sok eszed ezt most bebizonyítottad. Józan paraszti ész tudod...
2022. máj. 15. 12:59
 20/52 A kérdező kommentje:
Befejeznéd az állandó sértegetésemet? :)
2022. máj. 15. 13:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!