Családi szülinapozáson bejelenteni, hogy babánk lesz? Jó ötlet?
A magam 23 évével én vagyok a legfiatalabb a családban, úgyhogy biztos nagy lesz az öröm. Viszont emiatt nem is vagyok jártas annyira abban, hogy mit illik, hogyan illik.
Szülinapozás lesz a szüleimnél, általában ilyen alkalmakkor van ott "mindenki, aki számít". Ezért szeretnénk ott bejelenteni, valami aranyos módon.
Vagy először illik csak a szülőknek elmondani, hogy nagyszülők lesznek?
Nem tűnik fel, hogy mindenki az ellenkezőjét gondolja illőnek, mint te? És igen, vagy buta vagy, vagy elöntötték a hormonok az agyadat, hogy nem látod mi az illetlenség.
Az imént még közös volt, már meg a tied, csak ja, ő is kap egy tortát.
A minimum az lenne, hogy beszélsz vele előre, elmondod neki, hogy terhes vagy, ha bízol benne, hogy nem adja tovább és megkérded, hogy nem lenne e gond, ha ez közben baba bejelentő buli is lenne.
És ez a MINIMUM. Attól mert nem szereti a szülinapokat, ha már le van beszélve hogy közös és ő is kap tortát, akkor alap, hogy ezt megosztod vele, mert ez az ő napja is lesz.
És itt egyedül te vagy rosszindulatú aki xarik mások fejére, csak mert teherbe esett.
Ki mindenki?
A legtöbb válaszoló azt írta, hogy ne az elején mondjuk el az ebéden. Nem úgy terveztünk odaállítani, hogy hangosbemondón kiabálja mellettünk valaki, hogy kisbabánk lesz.
Szerintem meg belőled üvölt a rosszindulatúság és a bunkóság! Ezen kéne inkább dolgoznod, nem itt osztani az észt!
27.
Nem ugyanaz a kommentelő írogat neked mindig, remélem vágod. :)
Igen, leírtuk, hogy max a végén dobd be témának, vagy pedig előre beszéld le a nagynénéddel, hogy nektek bejelenteni valótok van, nem baj e, ha a buli közepén bedobjátok.
De te csak erősködtél és azt írogattad megállás nélkül, hogy jaa, de amúgy ez a te bulid, meg neki amúgy tuti nem számít, meg amúgyis kit érdekel. Ez az ellenszenves viselkedés, nem az, hogy ti örültök.
Íme, egy újabb nő, aki teherbe esett és azt gondolja, innentől minden róla kell hogy szóljon.
Kérdező, azért írták hogy MAX a buli vége felé jelents be a babát, mert annyira erősködsz és alakítod a sztorit, hogy ez részben a te szülinapod, de nem is, mert inkább jobbára a tiéd, végülis a másik ünnepelt utálja, stb... De ha te ennyire erőszakos és értetlen vagy, akkor jelentsd be, ne foglalkozz mással.
Terhességtől függetlenül szeretem a felhajtást magam körül, és hogyha minden rólam szól. Ezt nem kell összemosni azzal, hogy kisbabánk lesz.
De ilyen bunkó társaságot régen láttam, mint amilyen itt pár ember!
A normális válaszokat köszönöm ettől függetlenül, de szerintem jobb nem erőltetni tovább ezt a kérdést itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!