Szerinted mit kéne tennem ?
Ezt most elég nehéz lessz leírni...
Hát, hogy is fogalmazzak keresztapám olyan dolgokat csinál/t amit én nem akarok/akartam..(nem pontosan azt, de erről nem szívesen beszélek részletesebben)
Rajtam kívül max 1 ember tud róla. És hát párszor megfordult a fejemben, hogy elmondjam anyunak viszont egyrészt azért nem merem, mert nagyon sokat segített a családnak,másrészt pedig sztm leszarná ezt is vagy nem tudom.
Hány éves vagy? Attól függően lehet a hatóságokhoz fordulni, ha kiskorú vagy, akkor a gyámhatósághoz. Attól még hogy segített nem tehet meg veled bármit, nem jogosítja fel! Ez olyan mintha segít neked valaki a háziban, ezért kihasználhat, ez nem így van. Nyilván ő döntött úgy hogy segít, nem fogtak kést a nyakához, nem tartozol neki testi fizetséggel.
Névtelen bejelentést is lehet tenni, ha levázolod a helyzeted és van rá bizonyíték, fel kéne venned hangrögzítőre amiket mond neked, vagy elrejteni egy kamerát.
Sajnos nekem is volt hasonló élményem. Nem szóltam senkinek, senki nem tud róla a mai napig. Annyira szégyeltem magam, hogy azt nem tudom elmondani. Sokszor vissza gondolok rá, hogyha vissza csinálhatnám, elmondanám valakinek.
De így 10év után már nem fogok ezzel kitálalni senkinek.
És megkapta a megfelelő büntetését onnan fenntről.....már nincs köztünk
Kihatott a későbbi életemre
Elég későn lett párom. Folyton szégyelltem magam mikor hozzám ért. Mindig takargattam a testem. Állandóan kitaláltam valamit, hogy pl.kövérnek vagyok(47kiló voltam), és azért ne érj hozzám, ilyenek. Sz.x meg csak nagyon sok idő után volt.....
Mennyi ilyen eset lehet az országban, de senki nem mer róla beszélni......🙁 Aki teheti mondja el, mert később bánni fogja
Ha elmúltál 18,akkor mehetsz a rendőrségre.
Ha nem,akkor egy megbízható rokontól kérj segítséget.
Kérlek, tedd ezt: "Ha elmúltál 18,akkor mehetsz a rendőrségre.
Ha nem,akkor egy megbízható rokontól kérj segítséget." És ezután így is-úgy is szükséged lesz pszichológusra is.
Kérlek, ne hagyd, hogy a mocsok megússza! Itt nincs pardon. Ha emiatt elveszítitek az ő családjával a kapcsolatot, az kis ár, semmi a nyugalmadért. Ha(!) ő nagybátyád, és így apád/anyád elveszíti vele a kapcsolatot az is kis ár. Ebben a tekintetben nem szabad a szüleidre tekintettel lenned, mert:
1. Ők hagytak téged egy ilyen ember közelébe jutni.
2. Ők teremtettek annyira őszintétlen helyzetet, hogy nem az volt az első gondolatod, hogy elmondd a szüleidnek.
Van itt baj.
Az anyád, pont, hogy leszarná? Ezt IS?
Nem egy anyák gyöngye.
Az, hogy támogat anyagilag valaki nem jelent semmit. Főleg nem jogot arra, hogy bántson valakit.
Szólj anyádnak, szerintem még tanárok is van, márvdak azért is kell szakértő segítség, mert bizonytalan vagy, a végén még tán magadat fogod hibáztatni.
GGONDOLOM (mert még egy anonim lapon se utálsz rá, mi történt), hogy lány vagy, és valamiféle szexuális zaklatás történt
ami meg egyenesen büntetőjogi kérdés, ezért se hallgass róla.
Ha anyád magadra hagy, akkor tanár, vagy az önkormányzat gyámügyese.
Ne tartsd magadban!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!