Szerinted mit kéne tennem ?
Figyelt kérdés
Ezt most elég nehéz lessz leírni...
Hát, hogy is fogalmazzak keresztapám olyan dolgokat csinál/t amit én nem akarok/akartam..(nem pontosan azt, de erről nem szívesen beszélek részletesebben)
Rajtam kívül max 1 ember tud róla. És hát párszor megfordult a fejemben, hogy elmondjam anyunak viszont egyrészt azért nem merem, mert nagyon sokat segített a családnak,másrészt pedig sztm leszarná ezt is vagy nem tudom.
2020. máj. 28. 00:51
11/12 anonim válasza:
Keresztapádat fel kell jelenteni, és kérj segítséget valakitől, akiben megbízol. Nem muszáj anyukádnak mondani, bizonyára vannak mások is a közeledben.
12/12 anonim válasza:
Mi ez a pszichomókus üldözés? Nyilván alapból a szüleihez rohan az ember pl. tébolyodott góré ügyben, meg aztán ott van az olyasmi, amit a szüleinek se nagyon hoz fel az ember, olvasd el újra a kérdéskifejtést, csak most fogd is fel, miről szól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!