Anyak napi vers vagy idezet ötlet? Alabb bövebben.
Figyelt kérdés
Egy ideje nem beszelek edesanyammal viszont szeretnek neki Anyak napjara kepeslapot küldeni. A szövegeben szeretnem, ha benne lenne, hogy annak ellenere, hogy nem egyezünk, nem tartjuk a kapcsolatot szeretem es tisztelem. Tudtok esetleg olyan verset vagy idezetet, ami erre megfelelö lenne? Köszönöm elöre is a valaszokat!2022. ápr. 28. 14:29
2/8 anonim válasza:
Támogatom az 1-est. Sokkal személyesebb :)
De ha nem is vers, hanem csak leírod az érzéseid, szerintem annak is örülne.
3/8 A kérdező kommentje:
Igen ez a B terv :D
2022. ápr. 28. 14:45
4/8 anonim válasza:
Én is a saját versre gondoltam egyből.
Szerintem sokkal személyesebb mint egy netről kimásolt vers :)
5/8 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult a kapcsolatotok :( Főleg, hogy ebből az ajándék tervedből az jön át, hogy nem lökted el magadtól.
Persze nem ismerem a történetet, csak ezen pár sor alapján írom ezt :)
6/8 A kérdező kommentje:
Szeretem öt teljes szivemböl, de lehetetlen vele a kommunikacio, igy sajnos az maradt az egyetlen megoldas, hogy megszakitottam vele a kapcsolatot. Köszönöm a valaszokat, ugy döntöttem vegül, hogy irok neki magamtol verset!
2022. ápr. 28. 16:01
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!