Tudnátok olyan beszélgetési témákat írni amivel tovább tudom vinni a beszélgetést és bővebben ellehet róla beszélgetni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 12:39
1/5 anonim válasza:
A filmek és sorozatok egy jó téma. Ha mind a ketten szeretitek azt a sorozatot, simán elbeszelgethettek róla akár több ideig.
3/5 anonim válasza:
Ez függ szerintem attól kivel beszélsz.
Néha a másik fél nagyon eltudja vágni a témát.Mondjuk olyan választ ad, hogy képtelenség tovább vinni.
Eleve olyasmi kell amiről a másik fél is szívesen beszél.
Közös hobbi,sport, házikedvenc,
zene, vagy színház,stb
4/5 anonim válasza:
Gagyi de nekem beszélgetés indításnak be szokott jönni az időjárás, mondjuk főleg idegeneknél. Vagy megkérdezni hogy van. Hogy telt a hétvége/a szünet/az ünnepek.
5/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=vU-ibdHkz4Y
f.o.r.d. family(család) occupation(foglalkozás) recreation(hobbi) dreams(álmok)
Próbálj meg nem csak kérdezni hanem magadról is mesélni vagy azt elmondani, hogy mi tetszik neked abban amiről ő mesélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!