Miért nem támogat a családom semmiben?
Most szeretnék elkezdeni műkorcsolyázni. (rekreációs) kisebb versenyszinten. Meg nemrég kezdtem el gördeszkázni. Egyik ötletemet sem díjazzák. Karrier szinten sem. Azt nyomatják hogy legyek orvos. Régen meg még talán most is az akarok lenni de az állandó erőltetéssel elveszik a kedvem. Ha bármit mondok mindig azt mondják mit nem találtam már ki. (lásd korcsolya,vagy bármilyen más munka ami nem orvos).
16/l
Talán nem kéne összefüggéstelenül handabandázni.
Az égvilágon SEMMILYEN munkát nem tudtál felhozni, amit nem támogattak. De persze most majd mindjárt ideírsz utólag egy regényt meg mindjárt kiderül, hogy amúgy vernek is, mi?
Mégis mit kéne “karrier szinten” támogatni egyébként két olyan sportnál, amit max feleannyi idősen szoktak elkezdeni azok, akik ebből valóban meg fognak élni?
Nem mellesleg mindkettő drága sport. Örülj kiscsillag, hogy egy belefér, nemhogy egyszerre mind a kettő. Saját kis pénzecske ide vagy oda, mert nyilván ha mindet ezekre költöd, majd másra fogsz kunyerálni (új ruci, buli, mozi, haverok meghívása stb).
42. Azokat, amiket írsz, a kérdező csak példának írta. Amúgy másik se reagáltak a kérdés alatt, amikor visszakérdeztem, hogy azt miért úgy gondolják, így a kérdezőtől sem várható el, hogy kifejtse, pláne, miután így lehurrogtál. Nem hiszem, hogy nagyon a bizalmatokba férkőzött a stílusotokat látva.
Azóta írta, hogy amúgy ő fizetné, de látom, azt se olvastad el, de a számonkérés az megy, hogy "nem tudtál felhozni semmit".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!