Az apámék egyre gyakrabban az én nyakamba varrják a gyereküket. Hogy kéne leállítanom őket?
Nem értem, hogy mi a baj azzal, ha egy pofátlan valaki megsértődik...
Az neked miért rossz?
Igaz, nem gyereket bíztak rám, de mikor kellett valami én mindig ott teremtem egyből.
Hidd el, hogy viszonozni már nem fogják a dolgot.
Kérj tőlük te is szívességeket, hogy nyügnek érezzenek a nyakukon.
Például, ha már úgy is van kocsitok, vigyél el bevásárolni, jó sok időt tölts a bevásárlással, + vitesd magad ide-oda.
Hidd el maguktól kerülni fognak.
Vagy mondd meg őszintén, és kakild le ha megsértődnek. Ha már gyereket csináltak, neveljék. Nem tudják mekkora figyelemmel jár, így simán vállalják a következőt is, amit szintén lepasszolnak neked, "ha már úgyis otthon vagy" címszóval.
36-es a férjének mi köze hozzá, hogy a felsége mikor vigyáz a saját testvérére?
Amúgy igen, itt a kérdező apjával is gond van. Az nem kifogás,hogy dolgozik. A nő dolgozzon, neveljen egyedül is gyereket, mikor apuka lelécel és cseszik is rájuk. Az természetes, de egy pasi nem tudja egyedül megoldani? Amúgy de megtudja, azért sok esetben apukák is nevelnek egyedül gyereket, nem olyan ritka az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!