A családodban mindenkinek saját törülközője van?
Figyelt kérdés
Olvastam itt egy kérdésnél, hogy nem mindenhol van igy, van ahol mindenki azt használja amelyik éppen száraz.Ez mennyire gyakori?2022. márc. 1. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
314 szavazat
2/75 anonim válasza:
Itt mindennap olyanokat tanul az ember...
4/75 anonim válasza:
Naná! És kéztörléshez külön. Plusz külön egy amibe csak a baba kezét törlöm. Alap, mint hogy fogkefét is csak 1 ember használ.
7/75 anonim válasza:
Nálunk igen, a barátoméknál közös a család törölközője.
8/75 anonim válasza:
Nekünk nincs. Mindig csak egy van elől, és engem pl nagyon zavar, hogy abba kell törölközzek, amivel anyám a seggét törölgette. Undorító, de nem képes felfogni, hogy nekem ez kellemetlen, és ráadásul egészségtelen is.
10/75 anonim válasza:
Nekünk van egy csomó törölközőnk. Nincs megszabva, hogy ki melyiket használja, hanem egyszerűen kinek mi kerül a kezébe/melyik szimpatikus.
Persze azért kb mindenkinek megvan, hogy ki melyiket szokta használni.
Kéztörlő törölközönk is van pár db, illetve anyu nemrég szétvágta a régi, nyűtt törölközőket, meg szabott (remélem ezt nem másnak olvastátok😂) rajta egy kicsit, így azt is lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!