Hogyan lehet elfogadni azt, hogy egy családtag a saját neméhez vonzódik?
Egy rokonomról kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik. (Fiú)
Nem akarok ítélkezni, de nem is tudom, hogy mit gondoljak. Megdöbbentett a dolog. Anyukámmal elbeszélgettem a helyzetről, ő azt mondja, hogy ítélkezni semmikép sem szabad, el kell fogadni. Egyezek vele, hogy nem szabad ítélkezni, de hogyan lehet elfogadni? Nagyon össze vagyok zavarodva. Közelebbi unokatestvérről van szó. Hogyan kell az ilyen helyzetet kezelni?
El kell fogadni, anyukád jól mondta.
Másfelől nem a Te dogod, ha Ő így teljes és boldog akkor más nem is számít. Pláne, ha közelebbi rokon.
Az unokahugom biszexuális.
Én teljesen elfogadtam, a barátnőjével is tök jól elvagyunk.
Nem értem ezt a kérdést.😅
A nem ítélkezés is ítélkezés, tehát ez nem játszik.
Elfogadni pedig nem kell mindent, ha pedig nem helyes, akkor végképp.
Ezt miért kell elfogadni? Nektek nem árt vele, az ő dolga. Gondolj arra, hogy ilyen erővel minden ízlés béli különbséget el kéne fogadni!? Ha kiderül hogy ő szereti a pacalt, míg te irtózol tőle, azt neked el kell fogadnod? De hogy a kérdéshez közelebbi példát mondjak: ha te irtózol az orális szextől, és kiderül hogy ő a párjával imádja azt, akkor azt neked el kel fogadni"?
Agyrém...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!