Urakhoz írom a kérdést. Ha azt sejtenéd, hogy a gyermek, akit elvileg a tiéd, nem tőled van, készíttetnél DNS-vizsgálatot?
Vannak nők nem is kevesen, akik parazita módjára más férfitól szülnek gyereket, miközben egy másikkal elhitetik hogy az az övék. Ez egy evolúciós késztetés, az egyiktől a jó génkészlet kell, a másiktól a biztonság. Így vannak a nők bedrótozva. Amerikai felmérés szerint a gyerekek 6%-a nem a vélt apától származik. Egy ilyen aktus után a nő könnyebben is esik teherbe, mint a mindennapi párjával. Ezért is erősebb a férfiakban a féltékenység, a nők pedig ezért háborodnak fel emiatt. Evolúciós szempontból a nőknek az egy zsákutca, ha a férfi feltételezi hogy nem tőle van a gyerek. Ezért ösztönösen felháborodnak, még ha igaz is a feltételezésed.
Szóval ne hozd szoba hogy tesztet akarsz csináltatni, csak akkor áruld el az eredménytét ha negatív az apasági teszt!
62# "Evolúciós szempontból a nőknek az egy zsákutca, ha a férfi feltételezi hogy nem tőle van a gyerek."
Evolúciós zsákutca a nők összezárt combja.
62-es voltam,
Hogy az állításomat (nem én találtam ki) bizonyítsam, nézd meg az itteni kommentelőket, és egyből kitalálhatod hogy ki a nő és ki a férfi.
A nők jönnek a "de hát egész életedben gyerekedként tekintették rá" szöveggel, a férfiak a "más kölkét nem nevelném"- szöveg.
Ösztönlények vagyunk, egy csipetnyi öntudattal.
A 6%-ot sem én találtam ki
"Evolúciós zsákutca a nők összezárt combja"
Ez is egy bevált női ösztön, a szexmegvonásal fenyegetni a férfit.
Ha a férfi teszi ugyanezt... Nem is kell részleteznem ezt annak, aki ezt csinálta már
69# kitől vonja meg a szexet a nő? Általánosságban beszéltem, tehát ki sem alakul a hitvesi ágy. A nők összezárt combja a gyerek nemvállalását jelenti. Na ez az evolúciós zsákutca. Ezzel szemben a nemzet, a faj szempontjából marhára eltörpül az egyes manuszok egója, meg a visítás, a hiszti amit levágnak. Nincs is mire keresnetek az igazságot, mert nincsenek gyerekeitek. Mert a nők nem szülnek, általánosan, nektek.
Csak ezt kérdezi egyre több amikor előjön a szülés: Ezeknek??? Ááá, kizárt.
Na, fussunk neki újra a kérdésnek, az evolúció mit szeretne a DNS teszttel?
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!