Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Urakhoz írom a kérdést. Ha...

Urakhoz írom a kérdést. Ha azt sejtenéd, hogy a gyermek, akit elvileg a tiéd, nem tőled van, készíttetnél DNS-vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. febr. 27. 15:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/127 anonim ***** válasza:
25%
Így is, úgy is, kérnék vizsgálatot. Mai időkben kötelező kéne hogy legyen.
2022. febr. 27. 18:45
 62/127 anonim ***** válasza:
18%

Vannak nők nem is kevesen, akik parazita módjára más férfitól szülnek gyereket, miközben egy másikkal elhitetik hogy az az övék. Ez egy evolúciós késztetés, az egyiktől a jó génkészlet kell, a másiktól a biztonság. Így vannak a nők bedrótozva. Amerikai felmérés szerint a gyerekek 6%-a nem a vélt apától származik. Egy ilyen aktus után a nő könnyebben is esik teherbe, mint a mindennapi párjával. Ezért is erősebb a férfiakban a féltékenység, a nők pedig ezért háborodnak fel emiatt. Evolúciós szempontból a nőknek az egy zsákutca, ha a férfi feltételezi hogy nem tőle van a gyerek. Ezért ösztönösen felháborodnak, még ha igaz is a feltételezésed.

Szóval ne hozd szoba hogy tesztet akarsz csináltatni, csak akkor áruld el az eredménytét ha negatív az apasági teszt!

2022. febr. 27. 18:53
 63/127 anonim ***** válasza:
9%
61# Kötelező vizsgálat. És a vonatkozásaival mi legyen? Az igazi apát meg lehetne vele fogni? Nem, hisz (még) nincs DNS adatbázis. Gyerekek ezrei nőnének föl nélkülözésben. Ehhez képest társadalmi szinten eltörpül az az érdek, hogy a manusz egóját kiszolgáljuk. Tehát nem az a közérdek, hogy kötelező teszt legyen.
2022. febr. 27. 18:55
 64/127 anonim ***** válasza:
21%
63# meg, a nő tudja kivel feküdt le akkoriban. Innentől az ő dolguk
2022. febr. 27. 18:58
 65/127 anonim ***** válasza:
80%

62# "Evolúciós szempontból a nőknek az egy zsákutca, ha a férfi feltételezi hogy nem tőle van a gyerek."

Evolúciós zsákutca a nők összezárt combja.

2022. febr. 27. 18:58
 66/127 anonim ***** válasza:
16%

62-es voltam,

Hogy az állításomat (nem én találtam ki) bizonyítsam, nézd meg az itteni kommentelőket, és egyből kitalálhatod hogy ki a nő és ki a férfi.

A nők jönnek a "de hát egész életedben gyerekedként tekintették rá" szöveggel, a férfiak a "más kölkét nem nevelném"- szöveg.

Ösztönlények vagyunk, egy csipetnyi öntudattal.

2022. febr. 27. 19:01
 67/127 anonim ***** válasza:
20%

A 6%-ot sem én találtam ki

[link]

2022. febr. 27. 19:04
 68/127 anonim ***** válasza:
75%
66# nem, a gyk. közönség egy része kétbites. De a jó hír, hogy mára a férfiak kb. nem sokmindenre valók, a nők szülnek attól akitől akarnak, csávónak semmi beleszólása abba, hogy a genetikája, vagyona továbbmegy-e, vagy sem.
2022. febr. 27. 19:08
 69/127 anonim ***** válasza:
19%

"Evolúciós zsákutca a nők összezárt combja"

Ez is egy bevált női ösztön, a szexmegvonásal fenyegetni a férfit.

Ha a férfi teszi ugyanezt... Nem is kell részleteznem ezt annak, aki ezt csinálta már

2022. febr. 27. 19:15
 70/127 anonim ***** válasza:
90%

69# kitől vonja meg a szexet a nő? Általánosságban beszéltem, tehát ki sem alakul a hitvesi ágy. A nők összezárt combja a gyerek nemvállalását jelenti. Na ez az evolúciós zsákutca. Ezzel szemben a nemzet, a faj szempontjából marhára eltörpül az egyes manuszok egója, meg a visítás, a hiszti amit levágnak. Nincs is mire keresnetek az igazságot, mert nincsenek gyerekeitek. Mert a nők nem szülnek, általánosan, nektek.

Csak ezt kérdezi egyre több amikor előjön a szülés: Ezeknek??? Ááá, kizárt.

Na, fussunk neki újra a kérdésnek, az evolúció mit szeretne a DNS teszttel?

:DDD

2022. febr. 27. 19:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!