Évfordulóra naplószerű könyvet szeretnék készíttetni a leveleinkből-hová fordulhatnék?
Figyelt kérdés
A neten ismerkedtünk meg. Lementettem anno az összes levelünket és szeretném maradandó formában megőrizni. Első házassági évfordulóra szánom.2009. aug. 16. 16:07
1/3 anonim válasza:
Keress egy ügyes könyvkötőt. Lehet, hogy meg alakítani is tud rajta, mondjuk, hogy valami klassz hátteret ad az egyes leveleknek, vagy kézírásszerűen lesz a papíron. Nagyon jó az ötleted, biztos tetszeni fog a párodnak (nem tudom, hogy a férj vagy a feleség vagy). Sok boldogságot!
2/3 anonim válasza:
a media marktnál van egy olyan program, hogy fotókönyvet tudsz csinálni. de ebben az esetben levélkönyvet csinálhatsz ezekből, néhány fotót is beleillesztve tök ari lehet sztem.
vagy akár, ha elég kreatív és ügyes vagy te is megcsinálhatod. kinyomtatod a leveleket és csomó trafikban le lehet laminálni ezeket és összefűzöd egy aranyos mappába.
én szeretem a kézzel készített dolgokat, abban érződik,hogy foglalkozott vele az ember
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. aug. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!