Hova fordulhatnék a hugommal?
én a helyedben jól leosztanám, hogy mit képzel magáról :D
bocsi, nincsen használhatóbb ötletem, szerintem ha nem akar változni akkor úgy sem segíthetsz rajta
Szia!
Nos, én 15 éves vagyok, de nem lopok, hazudok...
Azért megpróbálok Neked egy tanácsot adni, hogy engem mi térítene észhez.Először is mindenképpen fontos, hogy velem "szavakkal"kell játszani, a beszélgetés nálam a lehető leghatásosabb dolog.Meg kell találnod a megfelelő mondatot, amiben minden benne van ezzel a problémával kapcsolatban, pl.:mindenképpen fontos, hogy foglald bele a rossz baráti társaságot, hiszen azok az emberek nem barátnők, akik egy buliba drogozni járnak, és szándékosan lerángatnak, pedig tudják, hogy úgyis csak sör lesz meg drog.Aztán mindenképpen legyen belefoglalva a tisztesség is.És a jövő is.Egy megfelelő mondat mindent megváltoztathat egy 15 éves gyermeknél!!!!!!:)Hidd el nekem:)(Próbáld megismertetni Istennel:])Nekem Ő segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!