Hova fordulhatnék a hugommal?
Mivel anyukádék nem tudnak Rá hatni, Neked kell megtalálnod azt az egy mondatot, ahonnét minden meg fog változni:) Még mindig azt tartom, hogy nem szabad, hogy elhagyja a hit:)
Az én testvérem egy 10 éves kislány, sajnos sokszor csúnyán beszél velem( eléggé).
Nagyon szeretem, de nagyon nagyon rosszul esik.Még nem találtam meg azt az egy bűvös mondatot, de már jó úton haladok,hiszen mindig szembesítem Vele azt, hogy milyen tiszteletlen, és az ÚR megbűnteti. Már előbbre vagyunk:)
El szokott gondolkozni a mondataimon.
.... a szüleim már mindent kipróbáltak, de semmi sem volt hatásos ....
.... mindig győzködöm őket ....
most akkor kipróbáltak, vagy még győzködni kell őket ?
Voltatok már valami terápián a családdal ? De legalább hugod és a szülők. Félelmetes, hogy ez magától nem lesz jobb, csak külső profi segítséggel. Máris nehéz lehet rábeszélni, később meg mégnehezebb.
Nincs más a családban, aki ráhatással tudna lenni a szüleidre, hogy segítsék a hugodat, így az egész családot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!