Mi a véleményetek erről? Szerintetek se normális a kapcsolatom húgommal? 22/F
A húgommal(ő 17 éves) szeretünk összebújva tévézni a kanapén, vagy a fejét az ölembe teszi és úgy tévézünk én meg simogatom közben a haját.
Néha meg szoktam masszírozni a lábát.
Haverom szerint ez olyan mintha szerelmes lennék a húgomba, pedig én a barátnőmbe vagyok szerelmes, de ő jelenleg Berlinben tanul.
Szerintem ez természetes... Én is öcsémmel így szoktam tv-zni meg ha feljön hozzám az albérletbe akkor együtt alszunk. Ebben nincs semmi gáz, elvégre testvérek vagytok (: szerintem féltékeny a barátod arra hogy ilyen jó kapcsolatot ápolsz testvéreddel.
19L(Öcsém 17)
Hát nekem volt egy barátom, akihez iszonyatosan ragaszkodott a huga, ölébe ült, közben ölelgette, puszilgatta amikor náluk voltam, stb. Volt köztük két év korkülönbség. engem zavarba hoztak ezzel.
De szerintem az nem gáz, hogy masszrozod, vagy simized a haját.
19:19
Neki nincs testvére. :)
Szerintem ez természetes... Én is öcsémmel így szoktam tv-zni meg ha feljön hozzám az albérletbe akkor együtt alszunk. Ebben nincs semmi gáz, elvégre testvérek vagytok (: szerintem féltékeny a barátod arra hogy ilyen jó kapcsolatot ápolsz testvéreddel.
19L(Öcsém 17)
Sok csajnak azis természetes hogy lássák öccsük p.csét.
'kérdező:"Szerintem ez természetes... Én is öcsémmel így szoktam tv-zni meg ha feljön hozzám az albérletbe akkor együtt alszunk. Ebben nincs semmi gáz, elvégre testvérek vagytok (: szerintem féltékeny a barátod arra hogy ilyen jó kapcsolatot ápolsz testvéreddel.
19L(Öcsém 17)"
gyorieto20:hahahahahahahahah
19:19 vagyok... és kedves utolsó hozzászóló, nem meztelenkedik előttem a kisöcsém (: de mivel együtt nőttünk fel minden megosztunk egymással rettentő szoros a kapcsolatunk. Én örülök neki hogy ilyen jó testvérem van.
Amúgy kedves kérdező, akkor gondolom arra féltékeny a barátod hogy neki nincs testvére, neked pedig milyen jó tesód van (: ezen ne izgulj.
19:52
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!