Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen koszorút illik készítte...

Milyen koszorút illik készíttetnem?

Figyelt kérdés
Sajnos meghalt az édesanyám és pénteken lesz a temetése. Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen virágokból illik ilyenkor koszorút készíttetni. Köszönöm előre is a segítséget!
2012. márc. 27. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Amikor az én apukám meghalt, a kedvenc virágából készítettünk neki koszorút.
2012. márc. 27. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem! El kell mondani a virágosnak, hogy ki halt meg, és hogy ez lesz a főkoszorú. Élővirágból, ha volt kedvenc virága édesanyádnak akkor abból és annyi szálból szokták, ahány éves volt.
2012. márc. 27. 19:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem. Szerintem ha tudod mi volt a kedvenc virága abból csináltass koszorút (ha lehet abból a virágból készíteni). Általában rózsából szoktak szülőknek készíteni koszorút. (nagy koszorút)

Pl: 2004-ben amikor meghalt nagypapám mi görög koszorút csináltattunk neki :(

2012. márc. 27. 19:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

én ehhez hasonlót csináltatnék

a virág bármilyen lehet amiből te szeretnéd és amit a pénztárcád megenged

2012. márc. 27. 19:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Részvétem.

Szerintem ez a koszorú irtó ronda...

Méretét és formáját tekintve jó, de nagyon giccses, meg csúnya, ahogy kiállnak a fenyőágak...

Kb ekkorát illik csináltatni, és ilyen "állót", de ne ilyen számosat... Általában rózsából szokták, és más virágokkal egészítik ki. Nagypapámnak narancsos-barackszínű rózsás volt és többféle apróbb virágokkal volt kiegészítve.

De szerintem ha elmész a virágoshoz, és elmondod, hogy mire kell a koszorú, akkor ő tud neked akár képeket is mutatni, vagy megmutatja, hogy milyen virágokból tudja összerakni és tudsz válogatni.

2012. márc. 27. 19:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam sincs, hogy mi volt a kedvenc virága. :-( Sok virágot szeretett, de nem tudok róla, hogy lett volna kedvence. Színben milyen virágokból illik válogatni? 54 éves volt. Én a fehérre gondoltam, esetleg pirosra.
2012. márc. 27. 19:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy az ország másik felében lesz a temetés. A keresztapám felajánlotta, hogy megrendeli az ő koszorújukkal az enyémet is, hogy ne kelljen cipelni, de nekem kell megmondani, hogy milyen virágokból szeretném. Nagyon kínos ez az egész nekem, mert csak akkor szóltak a halálhírről, mire már az egész temetést megszervezte a nagymamám. :-(
2012. márc. 27. 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Válassz akkor vörös rózsát és 54 szálból csináltasd a koszorút! Ne számmal írják ki, hanem annyi szálat kössenek bele a koszorú alapba. Úgy szép és szolid.
2012. márc. 27. 19:55
 9/16 anonim ***** válasza:

tudom nem ez a kérdés.

részvétem anyukád miatt.

nekem februárban halt meg apukám ő 55éves volt.

álló koszorúja volt és anyukám csináltatta a többivel nem is láttam csak már ott a temetőben.

és nagyon ki voltam mert kálát kértem bele de senki még a virágos sem mondta hogy az nem bírja a hideget és lekonyul. rettentő ronda volt úgyhogy ebben kérd ki valaki tanácsát.

nálunk volt egy koszorú amin a tavasz virágai voltak nagyon szép volt,az enyém meg...... :(

2012. márc. 27. 20:10
 10/16 anonim ***** válasza:

Részvétem!

Amikor apósom meghalt mi piros+fehér szegfűt, ill zöldes árnyalatú orchideát tetettünk bele. Úgy nézett ki,mint egy kokárda. Ő ilyen beállítottságú volt, ezért csináltattunk ilyet.

2012. márc. 27. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!