Milyen koszorút illik készíttetnem?
Őszinte részvétem. Szerintem ha tudod mi volt a kedvenc virága abból csináltass koszorút (ha lehet abból a virágból készíteni). Általában rózsából szoktak szülőknek készíteni koszorút. (nagy koszorút)
Pl: 2004-ben amikor meghalt nagypapám mi görög koszorút csináltattunk neki :(
én ehhez hasonlót csináltatnék
a virág bármilyen lehet amiből te szeretnéd és amit a pénztárcád megenged
Részvétem.
Szerintem ez a koszorú irtó ronda...
Méretét és formáját tekintve jó, de nagyon giccses, meg csúnya, ahogy kiállnak a fenyőágak...
Kb ekkorát illik csináltatni, és ilyen "állót", de ne ilyen számosat... Általában rózsából szokták, és más virágokkal egészítik ki. Nagypapámnak narancsos-barackszínű rózsás volt és többféle apróbb virágokkal volt kiegészítve.
De szerintem ha elmész a virágoshoz, és elmondod, hogy mire kell a koszorú, akkor ő tud neked akár képeket is mutatni, vagy megmutatja, hogy milyen virágokból tudja összerakni és tudsz válogatni.
tudom nem ez a kérdés.
részvétem anyukád miatt.
nekem februárban halt meg apukám ő 55éves volt.
álló koszorúja volt és anyukám csináltatta a többivel nem is láttam csak már ott a temetőben.
és nagyon ki voltam mert kálát kértem bele de senki még a virágos sem mondta hogy az nem bírja a hideget és lekonyul. rettentő ronda volt úgyhogy ebben kérd ki valaki tanácsát.
nálunk volt egy koszorú amin a tavasz virágai voltak nagyon szép volt,az enyém meg...... :(
Részvétem!
Amikor apósom meghalt mi piros+fehér szegfűt, ill zöldes árnyalatú orchideát tetettünk bele. Úgy nézett ki,mint egy kokárda. Ő ilyen beállítottságú volt, ezért csináltattunk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!