Milyen koszorút illik készíttetnem?
Figyelt kérdés
Sajnos meghalt az édesanyám és pénteken lesz a temetése. Abban kérném a segítségeteket, hogy milyen virágokból illik ilyenkor koszorút készíttetni. Köszönöm előre is a segítséget!2012. márc. 27. 19:22
11/16 anonim válasza:
A fehér rózsa nagyon szép, bár nem bírja olyan sokáig, de ameddig "kell", addig igen. A fehér szegfű is szép szerintem. Vagy bármilyen rózsa. De szerintem a fehér a legszebb.
12/16 anonim válasza:
szerintem ez a színű rózsa nagyon szép, és ki lehet egészíteni más fehér és ilyesmi színű virágokkal.
Nem egészen fehér a koszorú, de nem is túl rikító.
13/16 anonim válasza:
Ja és illik szalagot is tetetni bele, a nevet (tiédet) és egy rövid idézetet szoktak rá írni.
14/16 anonim válasza:
Részvétem. Szerintem egy világos rózsa, liliom, (egyfajta virágból) szép. A vöröset túl hivalkodónak tartom. Mindenképp pasztell szint választanék. A testvérem 20 évesen halt meg balesetben, akkor fehér liliomot választott a család. Azt nem mondom hogy szép volt, egy koszorú sosem szép...
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítő választ! Végül a fehér (pasztell) szín mellett döntöttünk. Egy elég kicsi településen lesz a temetés nagyon messze a lakhelyemtől, így abban maradtunk a rokonokkal, hogy ma délután elmennek a virágoshoz és megérdeklődik, hogy egyáltalán milyen virágok vannak, mert elég sok szál kell egy koszorúhoz. A rózsa, a liliom, a kardvirág és a gerbera vannak versenyben de majd meglátjuk, hogy melyikből tudják megcsinálni, esetleg kombinálni.
Valami ilyesmire gondoltam:
2012. márc. 28. 17:43
16/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépet választottál, remélem tudnak hasonlót csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!