Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Urakhoz írom a kérdést. Ha...

Urakhoz írom a kérdést. Ha azt sejtenéd, hogy a gyermek, akit elvileg a tiéd, nem tőled van, készíttetnél DNS-vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. febr. 27. 15:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/127 anonim ***** válasza:
100%
87# Oké. Mindkét jogot érvényesíteni hogyan lehet?
2022. febr. 27. 21:40
 92/127 anonim ***** válasza:
28%
Az egyiket tudomanyosan a masikat nem tudom. De legalabb az egyikre van megoldas. Hogy az pont nem a noknek kedvez azzal en nem tudok mit csinalni
2022. febr. 27. 21:42
 93/127 anonim ***** válasza:
89%
Abban mi racionális, hogy a semmiből feltételezed, hogy a nőd megcsalt?
2022. febr. 27. 21:44
 94/127 anonim ***** válasza:
21%

A lenyeg az, hogy a gyerekek kb 1-6%-a nem a velt apatol van. Ezeket a ferfiakat atvertek egy eletre. De nehogy mereszeltek volna tesztet csinaltatni mert akkor az anyuci megsertodik. Mindegy, itt osztonok csapnak ossze a racionalitassal, szoval ennek a vitanak soha nem lesz vege.

Ferfiknak uzenem: Ne mondjatok el a nonek hogy tesztet akartok, csak csinaljatok! Nem fogjatok tudni oket sehogyan es semmikeppen meggyozni.

2022. febr. 27. 21:50
 95/127 anonim ***** válasza:
27%

90# szétnéztem, 39 évesen van elég pénzem, vállalkozásom mindenem, ami több mint elég.

Elég jó (pasi) nő is vagyok. Vannak elvárásaim mellé.

És, nem szülök pénisz értékű férfiaknak. Nem kockáztatom mindezt, hogy egyedül maradok valami selejtnek a gyerekével. Vagy eszembe nem jut szülni, vagy, ha mégis, akkor azt magamnak, egyedül vállalom. Te a büdös életben nem tudod meg, hogy van gyereked, a playboy vagyona megy az állam kasszájába:DDD. Gyerek csak annyi lesz amennyi a bizalmi kapcsolatokban, vagy a nő saját döntéséből megszületik.

Jó út ez egy nemzetnek, de a nemzet férfijainak nem sérti egy aranyásó sem az egóját.

Egyébként, ha aranyat sem lehet belőled ásni, akkor férfiként mégis mire vagy jó? Dolgozni, termelni, semmit nem tudsz amit egy nő ne tudna ugyanúgy, vagy jobban. Emellett nyüszítesz 5 nap után, és látod, le is írod, mész a sarokra. Ilyen egy embertársam akit az esze és a szíve jó arányban vezérel:DDDDDDDDD

2022. febr. 27. 21:51
 96/127 anonim ***** válasza:
25%
93# a nők tudnak. Ők is érvényesítik ám a saját érdekeiket. Csak ahhoz kell neked és a hasonszőrű "gondolkodóknak" a 100-as csomag pzs. Hosszú távban gondolkozz szerintem, a génállományodat meg elássák veled együtt. De téged nem ver át senki az fix! :DDD
2022. febr. 27. 21:54
 97/127 anonim ***** válasza:
31%

95# te üzened a férfiaknak:DDD A hét vicce az biztos.

A paranoiásaknak nem lesz gyerekük, odaáig ők nem jutnak el egy nővel. Ha mégis születik, az diszkóbaleset, arról meg nem biztos, hogy tudnak. Kör bezárult.

2022. febr. 27. 22:14
 98/127 anonim ***** válasza:
34%
Keszíttetnék.
2022. febr. 28. 01:11
 99/127 anonim ***** válasza:
92%

Ha fekete lenne a gyerek, megérteném a tesztet, engem is érdekelne, miért született fehér embertől fekete gyerekem. De ha csak annyi az indok, hogy anyukája vagy a haverjai duruzsoltak a fülébe, vagy alapból nem bízott bennem... megkapná a tesztet és elveszítene engem.

Nem kell megbíznia bennem, de akkor kapcsolatban se legyünk.

2022. febr. 28. 08:27
 100/127 NTBS ***** válasza:
27%
Igen, mert mindenkinek jár az igazság.
2022. febr. 28. 15:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!