Urakhoz írom a kérdést. Ha azt sejtenéd, hogy a gyermek, akit elvileg a tiéd, nem tőled van, készíttetnél DNS-vizsgálatot?
#24 A megcsalásra nincs bocsánat. De a gyerek attól az én gyerekem maradna. Nem a DNS a lényeg, mint azoknál a barmoknál, akik olyanokat mondanak, hogy csomagolhatna az asszonyka, de vihetné magával a kölyköt is.
Ha gyereket akarnék, akkor mondom, simán elfogadnék bármilyen más rasszú gyereket is egy olyan országból, amiről a büdös életben nem is hallottam. Onnantól, hogy eldöntöttem magamban, hogy ő kell nekem, onnantól az enyém.
"takarodjon az utcara a némber ha ezt be meri jatszani"
Vagy a pasi, Mucuka. Honnan a phaszból szeded, hogy a kérdezőé a ház/lakás?
"Harmadrészt legyen már jogom, a saját génjeimet tovább adni, ha mással akkor úgy.
Reménytelen lúzer lehetsz,ha neked mindez mindegy"
31# Miért? Aki szülő akar lenni és felelős szülő, az nem jogokat meg az összeszorított foggal lerótt kötelességeket látja, mint te meg az elvtársaid, hanem a szülői lét örömeiért teszi, FELTÉTEL NÉLKÜLI szeretetből. Ezt az örömöt meg nem a gének adják, különben az örökbe fogadásnak se lenne semmi értelme. Hanem a kötődés, az élmények.
Én azt sem tartanám egy ördögtől való dolognak, ha mindenki egy random gyereket kapna a csecsemőosztályról, akinek a felmenőiről nem tud semmit. Sokkal többen kötnének ki normális környezetben.
"De, a DNS a lényeg, mert amiatt indul az egész cécó. A pasas abban a pillanatban eldobta a gyereket ahogy a dns-t kezdte firtatni."
Én ezt értem. :D Azért is tépem a számat már vagy fél órája azért, hogy nincs értelme firtatni, tesztelgetni és egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!