Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Urakhoz írom a kérdést. Ha...

Urakhoz írom a kérdést. Ha azt sejtenéd, hogy a gyermek, akit elvileg a tiéd, nem tőled van, készíttetnél DNS-vizsgálatot?

Figyelt kérdés
Miért?

2022. febr. 27. 15:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/127 anonim ***** válasza:
88%

119# "Ilyenkor nem kell semmiféle kételynek ébrednie, ugyanis igen sok esetben elöször nemzöképes valaki, utána lesz steril."

Én azt mondom, hogy ez az az eset, amit anyaként teljesen megértenék és csinálnánk is a tesztet. Valószínűleg egyezést mutatna, tehát az lenne, amit írsz, hogy idő közben történt a nemzőképesség elvesztése.

De ez és az ehhez hasonló esetek amire azt mondtam, hogy konkrét ok, jogos igény, az anya is egyetért a vizsgálat indokoltságával.

A másik része ami tényleg megrázó, hogy mennyi paranoiás lelki nyomorék van aki a semmiből őrlődik, hogy övé-e a gyerek. Annyira, hogy egyetértene a kötelező teszteléssel, vagy, hogy a gyerek anyja háta mögött megcsináltatná.

Igazságtalan és a végletekig megalázó. Soha többet nem bíznék meg egy ilyen emberben, de azt a törést nem is hagynám megtorlás nélkül.

2022. márc. 1. 14:03
 122/127 anonim ***** válasza:
86%

En nokent bevallalnam, hogy bizonyitsam kozos a baba.

De baromi rosszul esne, legfokepp, mert egesz eletemben r!bancoztak, csak mert csinos no vagyok es akkor tuti lekurom a sok pasit magam korul. Vagy mert valakinek nem sikerult meghuznia, de elterjesztette hogy igen. 🥲

Szoval ha meg a gyerekem apja is ettol felne... rossz erzes lenne, hogy nem bizik bennem.

De mondom, siman bevallalnam. Nekem nincs semmi takargatnivalom, egyenes ember vagyok. A telomat is megkaphatja hozza.

2022. márc. 1. 18:38
 123/127 anonim ***** válasza:
30%
Utolsó: nem az a gond, hogy van-e takargatnivalója valakinek, ugyanis ha nincs, akkor duplán megalázó az a feltételezés, hogy megcsalta a másikat.
2022. márc. 1. 18:41
 124/127 anonim ***** válasza:
82%
123# ha van takargatni valója, akkor csak szimplán megalázó NEKI, ha a párja gyanakszik? Lol b+ :D
2022. márc. 1. 18:45
 125/127 anonim ***** válasza:
32%

123. miert duplan megalazo? Nekem nem megalazo, csak rosszul esne, bantana a dolog. Nem ereznem ugy, hogy le vagyok emiatt alazva. Nem kell engem istapolni.

Es pontosan leirtam miert gondolom igy a fenti kommentben.

Ez inkabb a sajat bizonytalansaga, amit helyre kell rakni. Nekem egy teszt meger annyit, hogy ne legyen ketsegek kozott.

En hisztizni se hisztiznek rajta, max. kene valami kedveskedes utana engeszteleskepp. 😊😇

Ha nincs vaj a fuled mogott akkor tesztelsz, hogy gyorsan tisztazhasd magad.

Persze elmondhatod, hogy rosszul esik.

Akinek vaj van a fule mogott az jobban fog visongatni.

Akinek pedig nincs mit takargatnia, megis vergodik, ordibal, hogy hogy lehet feltetelezni rola ilyet! (A mai vilagban nem egyedi ugyebar a sok kakukkfioka gyerek.) Az meg szerintem eltulozza a dolgokat. Lehet normalisan is kommunikalni.

2022. márc. 1. 19:39
 126/127 anonim ***** válasza:
80%

Egyik ismerősöm csináltatott. De ő be volt kattanva. Igazából ő csalta meg a feleségét, aztán valószínűleg magából kiindulva nem tudott bízni a feleségében. A lányának vérzett az orra, ő meg a véres zsebkendőt kihalászta a kukából, és azt vitte el DNS vizsgálatra. Asszem valami 95%-os eredmény jött ki, hogy 95%, hogy ő az apa. Hát ez nem volt neki elég, mert rögeszméjévé vált, hogy nem az övé a gyerek. Elvette a fogkeféjét, és annak alapján is akart egy tesztet. Abból nem nagyon tudtak kinyerni semmit, de asszem csak kiadtak valami kevés százalékos eredményt.

Mondanom sem kell, hogy válással végződött a dolog, nagyon eldurvultak a kapcsolatok, a lánya azt mondta a végén, hogy annak örülne, ha tényleg nem ő lenne az apja. Persze, hogy ő volt az apja, a feleségének soha eszébe nem jutott volna megcsalni, és még csak nem is tudott arról, hogy a férj viszont megcsalta.

2022. márc. 16. 22:25
 127/127 anonim ***** válasza:
94%
Apasági tesztet akkor is csináltatnék,ha semmi gyanúm nem lenne. Soha nem lehet tudni.A nők nagyon jól leplezik a kis titkaikat.
2022. ápr. 5. 18:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!