Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel azt a...

Hogy dolgozzam fel azt a tényt, hogy a húgom egy 4 hónapos kapcsolatban menyasszony lett?

Figyelt kérdés

Ez az első igazi kapcsolata, a pasi 45 körüli (tesóm 23). Mindig hangoztatta, hogy ő nem hisz a szerelemben, neki nem kell párkapcsolat, ő sosem fog megházasodni, családot alapítani. Most pedig júniusban Santorinin esküvőt tartanak...

Örülök a boldogságának, de közben nagyon fáj is.

Mi a párommal 13 éve együtt vagyunk, 26 évesek vagyunk. Fiatalon lettünk egy pár, ott nem játszott az, hogy 1-2 éven belül eljegyzés érthető okokból. 21 évesek voltunk, amikor lakást kaptam, és összeköltöztünk és én azóta várom a nagy kérdést. Ezt a párom is tudja, de ha szóba jön a téma, mindig azt mondja, hogy addig nem kér meg, amíg beszélek róla, mert akkor nem meglepetés. De pl. most elkezdett egy Msc-t levelezőn szeptemberben, és mondta, hogy amíg azt csinálja, biztos nem lesz itt esküvő (2 éves képzés...). Szóval azt érzem, hogy ő nem is akar engem elvenni és ezek neki csak kifogások. Minden nyaraláson, születésnapon, karácsonyon ebben reménykedek, de semmi. Pedig tudja jól, hogy én akár már 21 éves korunkban is boldogan hozzámentem volna, akár két tanú előtt.

Ezért is fáj, hogy a húgom egyáltalán nem is vágyott erre, nem vonzza a családos élet egyáltalán, mégis ott virít a gyémántgyűrű az ujján. Ráadásul tegnap is ott voltak ők is a családi ebéden, mutatta a gyűrűjét és mondta, hogy próbáljam fel nyugodtan, ahogy elnézi, nálunk úgysem mostanában kerül ilyen elő (előtte mondta a párom, hogy amíg ő csinálja a sulit, ne számítson a család újabb eljegyzésre).

Tudom, hogy a testvérem ezt viccnek szánta, de rettenetesen rosszul esett.

És nekem tényleg nincsenek nagy vágyaim, nem kell a Tiffany gyűrű, meg külföldi esküvő, semmi ilyesmi. Attól is a legboldogabb ember lennék, ha szűk körben összeházasodnánk, és utána vacsoráznánk egyet valahol.

2022. jan. 11. 00:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
97%
Most leszek 30. Erősítem az utolsó hozzászólót. Én is ezt látom az ismeretségi körömben. Kérdező, 26 éves vagy, ne pazarold az idődet erre a selejtre. Lépni fog és majd alig 2 év után elfogja venni miss tökéletest, benned meg olyan düh fog maradni, hogy a későbbi kapcsolataidban is bizonytalan leszel. Ez a here csak kihasznál. Add meg magadnak azt az elégtételt, hogy te dobod ki. Nem vagyok a megcsalás híve, de az ilyen megérdemli ha máris elkezdesz ismerkedni és ha megvan a jobb, dobod. Hiszen ő is ezt tervezi. Mindenesetre dobd és keress olyat aki komolyan gondolja veled. Ne húzd az idődet. 30 évesen már nehezebb lesz, mert a normálisabbak már elkelnek, családjuk lesz stb. Amúgy meg egy eljegyzés nem nagy cucc. Nem kötelező azonnal megházasodni. Kifogások ezek.
2022. jan. 11. 20:31
 92/102 anonim ***** válasza:
97%

Hadd folytassam én is a sort. Kérdező, ez egy halott kapcsolat! A pasi kényelemből van veled. Előbb-utóbb lelép egy macával, akit 1 év múlva elvesz és 2 év múlva gyereke lesz tőle. 38/N vagyok és rengeteg ilyet láttam! Illetve egy olyan esetről tudok, ahol a pasi őszintén felvállalta, hogy bár szereti a lányt és jól érzi magát vele, nem tudja elképzelni h vele éli le az életét. Ez egy korrekt lépés volt. De csak agy ilyet tudok, a többi mind lelépett közvetlenül az új csajhoz!

Szerintem nagyon-nagyon őszintén beszélgess el vele. Hogyan látja magát és a kapcsolatotokat 2-5-10 év múlva. És te hogyan látod? Ha ezek nem egyeznek, akkor el kell engedned őt. Szerintem legyél őszinte magadhoz és tőle is várd el az őszinteséget.

2022. jan. 11. 20:52
 93/102 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk azért lett házasság és gyerek, mert "most már az asztalra bsztam érte". Próbálkozik már, mert nagyon rezgős a léc, de még így is csak azt tudom mondani, hogy elmondhatatlanul megbántam. Én. Neki megfelelne ugyanaz a langyos szr, csak nekem meg már nem. A gyerek után átértékelődnek a dolgok, hogy kinek mi a fontos és igen, vállalom. Telibe rám mondják azt, hogy hülye, idióta nő. A nyakam rá, hogy veled is ez lenne. Hiszen engem is el akart venni, magától is, nyilván... Csak még nem most. (6 év után) hagyjuk már.
2022. jan. 11. 20:58
 94/102 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, most már kíváncsi vagyok, miként vélekedsz, hogy lassan százan megmondtuk a frankót.

Nyílván te kivételnek érzed magad, és veled ez biztosan nem fog megtörtenni (amúgy dehogynem), mégis, hogy látod ennyi helyes információ után?

2022. jan. 11. 21:02
 95/102 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan én is javasoltam neki két kommentben is, hogy dobja, de amúgy megértem, hogy nehéz főleg 13 év után. Mondjuk saját tapasztalatból tanulva buzdítom. Ugyan az én kapcsolatom nem volt hosszú ennyire, de az is halott volt. Egy emberi söpredékkel jártam, tudtam, hogy mi lesz a vége kb. mégis ragaszkodtam ahhoz a féreghez. Végül megvártam, hogy ő dobjon. Azóta is akkora a düh bennem, hogy hihetetlen. Utálom magam ezért. Bár dobtam volna és emelt fővel távoztam volna, nem pedig még megalázkodtam volna annak a tetűnek. Kérlek kérdező, ne akard ezt magadnak.
2022. jan. 11. 21:10
 96/102 anonim ***** válasza:
93%
Én ezért írtam hogy nyisson mások felé. Mert 13 év nem kis idő. De hátha összefut egy normálisabb emberrel.
2022. jan. 11. 21:30
 97/102 anonim ***** válasza:
38%
71-es: 4-es vagyok. Érettségi után a férjem 4 én 2 évig dologoztunk külföldön. Havi 2000 eurót tett el, együtt 3500-at havonta.:) és nem budapesten vettünk luxusingatlant, hanem egy megyeszékhelyen egy kisebb házat. Az egyetemi ösztöndíjunk olyan 90 ezer ft havonta és emellé dolgozunk is, így nagyoj könnyen fenntartjuk magunk🤗 lehet lepontozni😅
2022. jan. 11. 21:35
 98/102 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél hülye. Ez a férfi sosem fog elvenni. Ha nem akarod el.ni az egész életed, akkor még most búcsúzzatok el egymástól.
2022. jan. 16. 16:25
 99/102 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nyugtasd meg, hogy elhajtottad ezt a palit...
2022. jún. 29. 18:15
 100/102 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi van veled?
2022. jún. 29. 18:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!