Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ha egy 25...

Szerintetek milyen ha egy 25 éves nő felveszi a férje teljes nevét házasságkötéskor? Pl xy né?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 22:13
 81/97 anonim ***** válasza:
66%

A férfi miért nem tiszteli meg a feleségét azzal,hogy lehetne ő is Kis Gizelláúr:D?:)

2021. nov. 22. 18:20
 82/97 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk azért, mert ilyen forma nincs? De felveheti simán a nő nevét-azonnal papucsnak bélyegzitek, vagy kötőjellel a sajátja mellémegintcsak papucsnak bélyegzitek.
2021. nov. 22. 18:22
 83/97 anonim ***** válasza:
61%

80

Nem kell több hszen keresztül ezt szajkóznod, ez egy kérdés amire mindenki válaszol!

Bocsi az offért, de már elég zavaró vagy.

2021. nov. 22. 18:22
 84/97 anonim ***** válasza:
40%

80

Az XYne ZQ megint tök más mint egy XYne...

2021. nov. 22. 19:14
 85/97 anonim ***** válasza:
64%
Én 22 vagyok, férjnél vagyok, én mindenképp szerettem volna felvenni a férjem vezetéknevét, de a sajátomat is megtartani. Viszont a kötőjelesen kívül mindegyik verzió bután hangzott volna, így nekem ez a kötőjeles megoldás lett. Na de, most van 3 olyan ismerősöm, akik 2-3 évvel (!!) fiatalabbak nálam, mostanság mentek férjhez, és ezt a Kovács Jánosnés verziót használják. Szörnyűlködtem, szerintem nagyon furcsa, főleg ennyire fiatalon, de egyébként mindenkinek a saját döntése. Meg nem vetek senkit ezért (nincs is jogom hozzá), de nekem ez rémesen hangzik, és sajnálom, hogy a szép neveiket így lecserélték. Illetve amit már többen is írtak, valóban kellemetlen, mikor valakit csak Jánosnének ismerünk, és fogalmunk sincs, hogy hogyan szólíthatnánk, mi is a rendes neve.
2021. nov. 23. 01:18
 86/97 anonim ***** válasza:
84%
82-es, elég korlátolt és elmaradott aki ezért papucsnak nevezi a férfit ha Ő veszi fel a nő nevét.2021-ben ez miért probléma? Hála Isten egyre több az ilyen.
2021. nov. 23. 13:39
 87/97 anonim ***** válasza:
100%

86!

Pont ugyanolyan korlátolt, mint az, aki az XYné verziót szólja le. Az miért is probléma? Semmi különbség nincs.

2021. nov. 23. 13:48
 88/97 anonim ***** válasza:
100%
A nevvalasztas divatja idorol idore valtozik.Az uj generacio mindig valami ujat akar,valami szokatlant.Aztan persze a meg ujabb generacionak mar megint nem kell a szuleik idejen menonek szamito nev hasznalat,es megint probal varialni valami ujat.Csakhogy a variaciok szama veges ebben az esetben.En minden esetre varom az elso hiradasokat, amikor Kovacs Zsebibaba21 Gizella hozzamegy Varga Cybergyerek33 Mihaly-hoz, es mindketten felveszik a Cyberbaba54 nevet.Az milyen meno lesz!
2021. nov. 23. 18:33
 89/97 anonim ***** válasza:
64%
Őszintén nekem kevés szomorúbb dolog volt a nagymamam halálát követően mikor megláttam a sírján hogy K.I.-ne.
2021. nov. 23. 18:35
 90/97 anonim ***** válasza:
70%

89!

Nagyanyád pedig milyen örömmel és büszkén volt K.I.-né....

2021. nov. 23. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!