Szerintetek milyen ha egy 25 éves nő felveszi a férje teljes nevét házasságkötéskor? Pl xy né?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 22:13
41/97 anonim válasza:
Nem értem, olyan nehéz Nagy Sándornétól megkérdezni hogy és hogyan szólíthatom? Amúgy meg az asszonyom minden helyzetben megfelelő.
42/97 anonim válasza:
Kovács Jánosnéról annyit lehet tudni, hogy a férjét Kovács Jánosnak hívják, viszont az, hogy ő maga Varga Teréz vagy Soós Irma, nem derül ki.
43/97 anonim válasza:
Ahogy bemutatkozik, úgy fogom szólítani, mert feltételezem, hogy azért mutatkozott be így, mert azt szeretné, hogy eképpen hívjam.
44/97 anonim válasza:
35 vagyok. A férjem vezetékneve lett né + az én leánykori nevem.
Pont letojom kinek divatja múlt.
Én így láttam jónak lassan 8 éve mikor megesküdtünk.
Az már más kérdés milyen fárasztó hivatalos papírokra szignózni.. 😂
45/97 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem, de szerintem nagyon divatjamúlt, és kínos hallani számomra ha valaki így mutatkozik be, főleg hogy egyébként akik régebben ismerik őt mindig a lánykori nevét fogják használni.
46/97 anonim válasza:
Észre sem veszem, mert qrvára nem érdekel, hogy más a saját házasságában, a saját nevét hogy találja jónak.
47/97 anonim válasza:
36# pàrom 10 hetes terhes, de ő màr csak az èn vezetèk nevemet fogja megkapni
48/97 anonim válasza:
45!
Ja, aki régebbről ismeri, az nem Katinak fogja hívni, ugye, hanem Szabónak, mert az a lánykori neve. Jaja.
49/97 anonim válasza:
meg felveszi a nè pl Kiss Anna volt ès Nagy Sàndornè lett. ha elveszed az n-t akkor Nagy Sàndorè. ès tudtàk règen, hogy az adott nő kinek a "birtokàban" van, tehàt hogy kinek az asszonya.
50/97 anonim válasza:
Nekem is fura lenne az osztálytársaimat a férjük nevén hívni,ha én a lánykori nevén ismertem meg.
Nekem ez annyira fura,mintha egy másik személy lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!