Szerintetek milyen ha egy 25 éves nő felveszi a férje teljes nevét házasságkötéskor? Pl xy né?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 22:13
2/97 anonim válasza:
Akkor ennyi erővel a házasságnak is... Szerintem semmi baj nincs ezzel. Saját döntés.
3/97 anonim válasza:
Konkrétan az ő dolga, hogy mi lesz a házasságkötés utáni neve, még akkor is, ha ez ma már nagyon ódivatú. Kérdés persze, hogy valóban ő akarja így felvenni, vagy nyomást gyakorolnak rá. De ha ő valóban így akarja, senkinek sincs beleszólása.
4/97 anonim válasza:
Nagy Jánosné 50 évvel ezelőtti divat
Nagyné Kiss Anna 30 évvel ezelőtti divat
Nagy Anna divat most
Nagy-Kiss Anna szintén divat de szerintem ez borzasztó
5/97 anonim válasza:
Manapság ritka eset, de ez az ő magánügye.
6/97 anonim válasza:
Nem sokszor hallom mostanában,de szived joga😊
7/97 anonim válasza:
És akkor hogy fognak megszolitani? Pistáné, vagy Danielné?
8/97 anonim válasza:
Én ismerek egy 30 körüli fiatal nőt, aki -né lett. Senki sem értette
9/97 anonim válasza:
Százszorta jobb még mindig a most divatos Kovács-Hajdu Olívia Krisztina féle névhalmozás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!