Ki menyit ad a fizetésetekből a családjának?
20 feletti otthon lakikhoz szol leginkább a kérdés.
Ha lehet a fizetésetek is írjatok le légy szíves.
40!
Te jövőbe látsz? De jó neked. Elárulnád az e heti lotto szamokat?
45# Te teljesen csökkent vagy, nemcsak részben.
Ki mondta hogy kaptam valamit is a szüleimtől?
Azt írtam tudtak támogatni! Nem kértek pénzt tőlünk.
Szövegértelmezésből is nullás vagy.
Nem mellesleg 4 gyereket nevelek, fogadok hogy neked egyszem porontyod van, mert még ahhoz is lusta disznó vagy hogy tesót adj a gyerekednek. Ugyanis ez a legtöbb amit adhat egy szülő, nem az anyagiak.
"Nem mellesleg 4 gyereket nevelek, fogadok hogy neked egyszem porontyod van, mert még ahhoz is lusta disznó vagy hogy tesót adj a gyerekednek. Ugyanis ez a legtöbb amit adhat egy szülő, nem az anyagiak."
Még jó, hogy ismerjük egymást :) Két gyerekem van, ha szeretnéd tudni, ennyit vállaltam, mert ennyit tudok egy kis támogatással elindítani az életben, hogy 18 évesen ne kajáért kelljen dolgoznia, ha nem akar éhen halni.
Te is vállalhattál volna felelősségteljesen annyi gyereket, amennyit el tudsz látni normálisan, tekintve, hogy 25 éves koráig köteles lennél eltartani mindenestül, ha egyetemre akarna járni. Csak gondolom, te még a továbbtanulás lehetőségét is elvetted tőle, mert fontosabb volt dugni, mint normálisan felnevelni a gyerekeket.
Hú, #43, kinyílt a bicska nálam a hozzászólásod láttán.
Azt hiszed, 4 gyereket szültél, máris feljebbvaló vagy itt mindannyióknál, aki csak 1-et mert szülni? Vagy egyet sem? Mi semmit sem érünk, és lusta disznók vagyunk? Az eszem megáll, milyen stílus kezd itt lenni, hihetetlen, hogy névtelenül egyesek milyen hangnemet engednek meg maguknak. :(
"A szülőnek jogilag kötelessége eltartani a 25 év alatti nappali tagozatos tanuló gyerekét, nemhogy pénzt kérni tőle."
Nos, ez a különélő szülőnél a gyermektartásdíj vonatkozik, amit 18 év felett rokontartasra változtathatnak a külön élő szülő kérésére. Ennek a tartasdijnak mar más feltételei vannak, mint a gyerektartasnak. Először is nem olyan magas összeg, mint a gyerektartas, másodszor pedig csak és kizárólag akkor jár, ha annak fizetése nem veszélyezteti a külön élő szülő megélhetését. Ha a nagykorú gyerek dolgozik is, kb 1000% hogy nem kap rokontartast.
39# miért kell ez a stílus?
"Amúgy meg kurrvakönnyű vanból adni, ne legyél magadra nagyra.
Oszd be a semmit, akkor legyen nagy pofád."
Lett törölve azóta pár komment, nem tudom nekem címzeted -e, de tényleg értetlenül állok előtte. Attól, hogy ez egy anonim fórum és bármit leírhatsz, még illene normálisan beszélni másokkal. Tényleg elveszed mást kedvét attól, hogy írjon ide és próbáljon másnak segíteni a válaszával.
Szerintem minden ember a saját sorsának a kovácsa és a legtöbb esetben lehetne tenni a biztosabb anyagi helyzetért. Nagyon sokan keseregnek, hogy keveset keresnek és nem szeretik a munkájukat. Mégis ott vannak évek óta és nem keresnek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!