Mennyi volt a fizetésetek amikor végre külön tudtatok költözni a szüleitektől?
Nekem jelenleg csak 80 ropi, így esélyem sincs :S
Ti mennyivel tudtatok önálló életet kezdeni? Egyedül vagy a párotokkal költöztetek?
Párommal, havi 40e
Neki is ennyi..
Húh, de meghúztuk magunkat abban az időben..hátralékunknis lett..
Atán amikor havi 120 lett a közös bevétel, akkor már nem volt gond..
Majd több, akkor mindent kifizettünk, ami visszamaradt.
Most csak havi 110 me én nem dolgozom:(, de így is szépen megélünk
De már alig várom,nhogy összejöjjön valami meló
Netto 100 volt, egyedül költöztem albérletbe. Télen valamivel több, mint a felét kapásból el is vitte az albérlet. Nem igen tudtam spórolni, mindig volt amire kellett az a megmaradt 10-15 ezer forint (télikabát, csizma, új nadrág, mindig jött valami soron).
Amikor a párom hozzám költözött az albérletbe és osztoztunk a költségeken, valamivel könnyebb lett, majd amikor úgy éreztük megy a kapcsolatunknak ezen része is, akkor úgy döntöttünk veszünk hitelre és némi családi kölcsönre egy közös lakást. Azóta sem jobb a helyzet, de anyagilag kb ugyanott vagyunk, mintha az albérletet fizetnénk. Így legalább tudjuk, hogy ez egyszer a miénk lesz. :)
ha lenne egy párod aki legalább ennyit keres, akkor egészen kulturált keretek közt meg tudnátok élni. na nem olyan nagy lábon, de étel és fűtés azért lenne :)
esetleg egy jó barát, aki szintén elvágyódik, és van biztos állása, fizuja.
80-90 között volt néhány éve, egyedül költöztem albérletbe és vígan eléldegéltem.
Most meg már a párom lakásában lakunk, sajna jelenleg csak neki van keresete 100-130 ezer között, plusz még nekem is bejön néha egy nagyon kicsi plusz ebből abból, de az csak olyan 10-20 ezer havi szinten, ebből ketten normálisan megélünk úgy, hogy még lakáshitelt is fizetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!