Kiborult a sógornőm amiért teherbe estem. Most ezt hogyan kezeljem?
Ott kezdődött a baj, hogy 10 évvel fiatalabb vagyok nála(én 29, ő 39) és teherbe estem szinte "szemre". Ők meg már évek óta próbálkoznak. Persze ezt én eddig még nem tudtam, ezért nagy örömmel közöltem vele a hírt. Lehurrogást kaptam. Teljesen kiakadt, káromodott. "A k... életbe, hogy ők már mióta készülnek a gyerekre, mindent megadnának neki, én meg csak úgy teherbe esek" (mi is terveztük).
Én elsirtam magam és ez sem volt szerinte rendben. Mármint, hogy én bántódtam meg.
Azóta nem beszél velem. Lassan 4 hete.
Nekem kéne rosszul éreznem magam?
Tudom, ha nem jön a baba az egy érzékeny téma és egyfelől megértem, hogy neki ez rosszul esik, de akkor sem reagálnék így. Főleg ha tudtam volna előre, hogy ők évek óta próbálkoznak nem dicsekszem el azzal, hogy ahogy abbahagytuk a védekezést jött is.
Én nem haragszom rá, de rosszul esett.
Megsértődtem egy kicsit...
Tudom, hogy rossz lehet. Állítólag évek óta várják a babát. (hogy mióta ezt nem tudom).
De én senkivel sem beszélnék így. Gratulálnék. Otthon talán pityeregnék rajta.
Semmi joga nincsen hozzá, hogy így beszéljen veled, de…
“ Főleg ha tudtam volna előre, hogy ők évek óta próbálkoznak nem dicsekszem el azzal, hogy ahogy abbahagytuk a védekezést jött is.”
Sógornőd 39 éves, párkapcsolatban él, nincs gyereke ha jól értem. Tényleg fel sem merült benned soha, hogy esetleg szeretnének gyereket?
Lehet, hogy naív vagyok, de nem.
Nagyon pörgős házaspár. Rengeteget utaznak, buliznak és a sógornőmet sem tudnám elképzelni anyaként. Kicsit amolyan "úriasszony(t játszik).
19-es, ez attól függ, hogy honnan nézzük ezt a csoda kérdést:D
A sajátom valóban egy csoda, de mondjuk a világ csodáit 10x legyártó roma asszony gyerekeit annyira nem tartom csodának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!