Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Más is van aki néha kiborul a...

Más is van aki néha kiborul a gyerekneveléstől, otthonléttől?

Figyelt kérdés
4 éves, középsős. Tavaly folyamatosan beteg volt, többször volt itthon mint oviban. Most meg járvány miatt zárva van az ovi 3 hétig, mert egy gyerek elkapta a vírust, utána jön az őszi szünet. Dolgozni így nem tudok, férjem sokat dolgozik, nagyszülők is dolgoznak még. Néha már elsírom magam, az is kikapcsolódás már ha boltba eltudok menni egyedül nemhogy kozmetikushoz vagy ilyesmi helyre. 28 éves vagyok de úgy érzem magam mint egy öregasszony.
2020. okt. 7. 20:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Velem hasonló a helyzet, néha kiborulok, van amikor nem. Nem egyszerű helyzet.
2020. okt. 7. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
68%

Haha, gyakorlatilag 3 perce jutott ez eszembe, hogy vajon van-e más is így és hogy igem biztos van, nem vagyok egyedül. Pont ilyen napunk volt ma. 3 gyerekem van, a nagyobbik 5 éves, de beteg lett így nem megy most oviba, plusz itthon vagyok egy 2 évessel és egy 10 hónapoddal egyébként is. Bár én nem dolgozok most a kicsik miatt, de a házimunkákkal sehova nem haladtam. Nem főztem. Összetörtem 2 tányért. Rákiabáltam a 10 hónaposra, miközben ő semmiről nem tehet stb.

A férjem hazaért 5-kor kb ahogy megláttam sírva fakadtam, annyira nehéz napom volt. Tudom ő meg dolgozott egész nap, de énnek ellenére fogta a 3 gyereket és kiment velük az udvarra játszani. Addig én be tudtam tenni egy mosást és már jobban érzem magam, hogy valamit csináltam is.

2020. okt. 7. 20:40
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Minden gyerekem másfél éves korára eljutottam ide. Akkor szerencsére lettek olyan nagyok, hogy anyósom elvitte őket 1-2 éjszakára. Után megint bírtam a verklit egy jó darabig. :)

Most már mindenki iskolás, de a nyár rekreációs heteit alig várom, amikor a mamák 2-2 hétig nyaraltatják őket vidéken. :)

2020. okt. 7. 20:41
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez minden anyával előfordul 😉
2020. okt. 7. 20:48
 5/16 A kérdező kommentje:
2-3 hetente szokott lenni hétvégén mamánál de még így is húzós, hogy egész héten itthon van. Én is 2 éves kora körül úgy voltam elég volt az otthonlétből, de bölcsibe nem tudtam adni mert faluban lakunk. Aztán mióta ovis betegségek, koronavírus miatt bezárás, semmi értelme ennek az óvodának. Nekünk biztos, hogy nem lesz másik, így se tudom mikor tudok végre dolgozni. Csodálom aki 2-3 gyerekkel bírja évekig otthon.
2020. okt. 7. 21:05
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Az én kisfiam 7 hónaposan lesz nemsokára. Sokszor ki tud borítani az egész napos hisztijeivel, sírásaival. Állandóan kézben lenne és cipeltetné magát, sokszor semmit nem lehet mellette csinálni mert üvölt, ha le van rakva vagy nincs vele foglalkozva 2 percig. Talán javulni látszik a helyzet, elkezdte körbe kúszni a lakást, mindent megnéz, minden érdekli, úgy néz ki kevesebb a hiszti. Nehéz, de imádom. Gondolom minden korszaknak megvan a maga nehézsége.
2020. okt. 7. 21:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Enyém folyamatosan beszél ugye, nem tudok 2 mondatot elolvasni nyugodtan vagy egy 5 percet tvzni, mert állandóan azt akarja, hogy vele foglalkozzak. Az a szerencse, hogy ebéd után alszik 1től 3ig kb és akkor élvezem a csendet, mert ha ez a 2 óra hossza nem lenne már idegbeteg lennék.
2020. okt. 7. 21:26
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
Korábban írtam ki egy kérdést, amely alatt aztán lettem szidva, hogy milyen szar anya vagyok, mert a mamákkal sokat vannak a gyerekek, nekem meg van saját énidőm. Lehet nem vagyok minta, de ilyen kérdéseket nem kell kiírjak. (Pedig máricus végétől szeptemberig egyedül voltam itthon egy középsőssel, akit le kellett foglalni minden nap meg egy elsőssel, akivel tanulni kellett, de egy kiabálás nélkül túléltük :) )
2020. okt. 7. 22:29
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

Nekem megváltás a mai napig hogy 6 évesen màr vegig tudok menni vele az utcan ugy hogy nem àll meg minden kavicsnal bokornal epitkezesnel leparkolo autonal.

6 évig nem tudtam soha vegig menni egy uton ugy hogy csak megyek elöre es haladok(leszamitva mig volt babakocsi)

2020. okt. 8. 06:32
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
6 lesz, dolgozni szintén nem tudok miatta, ráadásul SNI. Már az első évben kikészültem a viselkedésétől (állandó ordítás, soha semmi nem jó, soha nincs el, nem lehet tőle még enni sem, alig és felszínesen alszik, ht-t elutasít stb-stb.), azóta sem jobb. Csak most már pluszban a munkanélküliség is frusztrál. Az állapota miatt kapom a különböző juttatásokat, ami nem kis segítség persze, de én inkább dolgoznék. Utálom a htb-séget, az itthon penészedést, leépülést. Mert amúgy én nagyon durván leépültem, tönkrementem ebbe nem csak fizikailag, hanem agyilag is, mindenhogy.
2020. okt. 8. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!