Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól "pózolt" a gyereketek...

Mikortól "pózolt" a gyereketek ha képet csináltatok róla?

Figyelt kérdés
2 éves a fiam és egyszerűen nem lehet róla képet csinálni. Na nem arról van szó, hogy egész nap nyomkodom az arcába a telefont, de pl születésnapján le akartam fényképezni a tortával, vagy pl ráült a kismotorra amit kapott és úgy akartam róla csinálni egy képet, egyszerűen nem néz a kamerába. Hiába mondom, hogy csíz vagy nézz ide, de mintha direkt elnézne inkább másik pontba. Unokaöcsémről ilyen idős korában simán lehetett képeket csinálni, megállt egy pillanatra, odanézett, mosolygott és ment is tovább játszani. Hogy lehetne rávezetni, hogy egy pillanatra bár, de bele nézzen a kamerába? Max akkor néz oda ha vakuzok, de nyilván nem az a cél, hogy kiégessem vele a szemét.

ma 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Első fiam 5 évesen

Második fiam 2,5 évesen

ma 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, akiről sose lehet. :) Mindkét gyerekemről csak lesből tudok jó fotót készíteni. Ha mosolyt kérek, vicsor lesz, pedig mindkettőnek gyönyörű a mosolya.
ma 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Miért kellene a kamerába nézni? Sokkal természetesebb a kép, ha normálisan viselkedik
ma 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én se értem miért kell a kamerába nézni, az nem élet kép. De ha mindenképp olyat akarsz, nevettesd meg, akkor rád néz és nevet. Nekem ez mindig bevált. Az erőltetés hogy nézz ideeee mosolyooogj eszembe se jut gyereknél, higy bejöhet.
ma 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Lassan 50 éves leszek, de sose pózoltam.. utáltam és a mai napig utálom, ha mondják: nézz ide.. mosolyogj.. ha kell kép rólam, csinálj "titokban" .. Fiam 10 éves és utája és kicsiként is utálta ha fotózzuk. Lányom 24 éves és szereti.
ma 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!