Ti mit csinaltatok/csinaltok 2 ev koruli gyereketekkel hasonlo szituacioban?
Megmondom én neked, anyatárs! :)
Ha nem alszik el, 6-7 körül fürdés, megágyazás stb. 95%ban mindig "kifekszik" a fiam, ha más nem, nézi a mesecsatornát kicsit, de akkor már szinte félig alszik.
Én is az elején "hűmostaztánmitcsináljak"? meg idegeskedtem, h nem alszik, nem alszik...Motmár ez megy, ha nem alszik, fürdés előbb és alcsi.
Kedves Anyatars!:-))) Remelem birni fogja addig, mert utoljara, mikor ilyen volt, fel 6 korul beajult, az meg kicsit korai lenne. Igaz ma en is nyugosebb voltam, mert jo lett volna ejtozni egyet vele egyutt, mert leragadnak a szemeim, de en nem tudok majd este 7-kor bedolni vele az agyba, mert akkor meg nekiallok fozni, meg utolerni magam a haztartasban:-(((
Meglatjuk meddig birja. Azert koszi a valaszt.
Vagy még azt csinálhatod, azt is szoktam -ez a "durvább" :)- hogyha pl. elalszik 6-7-8 körül, akkor elpakolok, megágyazok, felkeltem, lefürdetem és visszaalszik. Ezt is szoktam alkalmazni.
Egyébként nálunk ugyanez van, már 3szor nekimegy vminek, evés közben "megy le a feje", de aztán hisztizik, h ő nem alszik...én meg a hisztijét "nem bírom". Gondolom akkor, érted, kedve anyatárs, amikor belenevet a képedbe, hogy "neemneeemnem" akkor próbálj meg következetes maradni :))
Ez a felkeltem, lefurdetem, visszaalszik, nalunk eddig nem jott be. A furdestol, oltoztetestol annyira felelenkult, hogy meg fel 11-kor sem aludt. Az meg gazos, mivel hetkoznap mindig fel 7-kor van keles.
Amugy meg birja a strapat:-))) eppen most zavartam le a kertbe, hogy ugraljon meg egy kicsit, hatha lefarad kellokeppen.
Amugy mennyi idos a tied? Kisfiu, kislany?
3 éves, de már kb. 2,5 éves kora óta csinálja...
Hű, akkor nekem még szerencsém is van, mert ő visszaalszik...De a fürdetését értsd úgy, hogy hipp-hopp, pikkpakk, pizsi fel, és mehet aludni,Olyan álmos szegénykém , h sokszor még a vízben is majdnem alszik....:S
És utána egyedül nem játszik el esetleg a kislányod? MMint fürdés után? Biztos van vmi játéka, ami leköti, azzal "ott lehet hagyni"....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!