Bölcsi, ovi után mennyit foglalkoztok/játszotok otthon csakis a gyereketekkel, amikor csak az övé vagytok?
Maximum 1-1,5 órát, de ez is megosztott figyelem a 4 kisgyerek között. Én fél 6 körül érek haza a munkából, akkor ők már itthon vannak. A vacsorát néha a férjem, néha én készítem, a másikunk gyerekezik. A kicsiknek fél 8-kor már fekvés van, tehát sok időnk nincs játszani.
Hétvégén kompenzálunk.
Nehéz ügy, mert öt óránál előbb nem nagyon érek érte az oviba. Az út hazafelé bevásárlással együtt fél-háromnegyed óra, de ez az idő csak az övé, megbeszéljük a napi dolgokat. Otthon én nekiállok a dolgomnak, főzés, teregetés, vasalás. Ha vasalok, akkor jön és vasal velem, egyébként egyedül játszik a szobájában, mert nagyon szeret játszani, közben hozza megmutatni a dolgait, ha színes, ha rajzol stb.
Fürdés után van egy kis hancúr apával (ha otthon van), aztán fél óra meseolvasás, majd alvás.
Tehát elég kevés időnk van, de sajnos nem megy jobban. Hétvégén próbáljuk bepótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!