Mi volt a legijesztőbb dolog, ami a gyereketekkel történt?
nekem egyszer az ágyrol arcal esett le a földre ugy hogy azt hittem nem tud még forogni... de tudott.. semmi komolyabb baja nem lett.
Másik meg belilult azt hittem légzéskimaradása volt s be kelett mennünk a korházba egy egész éjszakára megfigyelésre de hála az égenek/csak a nyálát félrenyelte
Amikor 10 hónaposan fejre esett az ágyról és elájult. Fél perc múlva magához tért, és mintha mi sem történt volna, de én addig kétszer szívrohamot kaptam, azt hittem eltört a csigolyája, nyomorék marad örökre. Még most is bennem van az a pár másodperc, amikor lecsuklott a feje az ölemben.
Aztán később volt egy másik, amikor nyáron úgy esett az eső, hogy beázott a garázsunk. A bokáig érő vízben futkosott a lányom, amíg mi söpörtük ki a vizet a garázsból. Egyszer csak beleesett egy fél méteres, vízzel teli aknába, amit azért nyitottunk ki hogy elnyelje a vizet. Épp akkor néztem oda rá, így ki tudtuk venni egyből, de ha nem figyelek oda pont akkor, lehet hogy már nem élve találunk rá.
3. vagyok. Ja még volt egy olyan is, amikor lendületből kiesett a trambulinból, arcra esett. Nagyon megijedt, de nem lett baja. Pedig mindig bezárom a trambulint, csak akkor mondtam hogy menjenek előre, 1 perc és megyek én is, és egy nagyobb gyerekkel volt.
Nálunk is volt már szaltó a hintából mert felállt benne, pedig akkor ott voltam éppen lendítettem a hintán és akkor állt fel hírtelen.
Atyaég! Na, szépek, még jó hogy happy end lett.
A lányom egyszer hirtelen úgy belázasodott fél óra alatt, hogy tudatzavara lett, nem ismert meg. Szörnyű volt, mintha az egész eddigi életünknek vége lett volna. Pár perc alatt múlt csak el, de az az értelem nélküli tekintet a máskor élénk és okos szemekben...
Kb. 2 évesen pedig elfutott a strandon és beugrott a medencébe, máig se értem, miért, soha előtte nem szaladt el tőlem. Elmerült, mire odaértem, egy örökkévalóságnak tűnt. És körülötte voltak emberek, de senkinek sem tűnt fel, egy kalimpáló kezecske.
A fiamnak a születése volt idáig a legszörnyűbb, azt hittem, nem él. Nem mozgott, nem tudtam felkelteni, rohantunk a kórházba. Nem találtak szívhangot...aztán nagy nehezen meglett, de nagyon lassú volt. Császár, és szerencsére időben, így most már minden rendben.
Nekem a fiú uncsitesómmal volt nagyon durva baleset .
1 év körüli lehetett és elmentek horgászni a nagyszülőkkel meg a szüleivel.A nagypapa tolatott a kocsival és nem vette észre,hogy a gyerek a kocsi mögött van....és keresztülment rajta.Az volt az uncsim szerencséje,hogy puha homok volt és nem beton.Pontosabban volt egy gödör amibe benyomódott az uncsim.Rengeteg műtéte volt, belső vérzése meg szinte az összes csontja eltört.De meggyógyult és teljesen egészséges lett.
Az ő húga pedig magára rántotta a tévét mikor pici volt....kezel lába gipszbe volt.
Az ismerős kisfiú fejére ráesett élével a vasaló,legurult az ágyról és eltör a kulcscsontja.
Az én kisfiam most 3 éves állandóan az első fogaira esik...és mindig törik le belőle egy kis darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!