Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legijesztőbb dolog,...

Mi volt a legijesztőbb dolog, ami a gyereketekkel történt?

Figyelt kérdés

2011. dec. 29. 16:27
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
82%

nekem egyszer az ágyrol arcal esett le a földre ugy hogy azt hittem nem tud még forogni... de tudott.. semmi komolyabb baja nem lett.

Másik meg belilult azt hittem légzéskimaradása volt s be kelett mennünk a korházba egy egész éjszakára megfigyelésre de hála az égenek/csak a nyálát félrenyelte

2011. dec. 29. 16:30
 2/40 anonim ***** válasza:
75%
Leesett a csuszda tetejéjől háttal a betonra.Hála istennek nem lett semmi baja.Persze én még másnap is remegtem ugy megijedtem.
2011. dec. 29. 16:37
 3/40 anonim ***** válasza:
46%

Amikor 10 hónaposan fejre esett az ágyról és elájult. Fél perc múlva magához tért, és mintha mi sem történt volna, de én addig kétszer szívrohamot kaptam, azt hittem eltört a csigolyája, nyomorék marad örökre. Még most is bennem van az a pár másodperc, amikor lecsuklott a feje az ölemben.

Aztán később volt egy másik, amikor nyáron úgy esett az eső, hogy beázott a garázsunk. A bokáig érő vízben futkosott a lányom, amíg mi söpörtük ki a vizet a garázsból. Egyszer csak beleesett egy fél méteres, vízzel teli aknába, amit azért nyitottunk ki hogy elnyelje a vizet. Épp akkor néztem oda rá, így ki tudtuk venni egyből, de ha nem figyelek oda pont akkor, lehet hogy már nem élve találunk rá.

2011. dec. 29. 16:37
 4/40 anonim ***** válasza:
93%
Félrenyelt egy falat almát, és nem jött ki sehogy, hiába próbáltam kirázni, hátát ütögetni, benyúlni érte, szegénykének már kékült az arca. Az a rémület a kis szemében, míg élek emlékezni fogok rá :(. Nem kívánom senkinek, hogy akár csak egy pillanatra is azt érezze, hogy tehetetlen és a karjában fog meghalni a gyermeke. Végül úgy szabadultunk meg a falatkától, hogy fejjel lefelé fogva futottam vele a szomszédba, hátha ott valaki tud segíteni. Hála az égnek ott volt anyuka is, nagyi is és baj nélkül megúsztuk. De ez tényleg annyira durva volt, hogy még most is potyog a könnyem, hogy leírtam...
2011. dec. 29. 16:39
 5/40 anonim ***** válasza:
Idén nyáron, másfél éves múlt a lányom, egyik nap hintáztunk az udvaron, és közben olyat játszottunk, hogy dobáljuk egymásnak a labdát. Egyszer mikor úgy dobta, hogy elgurult, kb 2 méterre, értementem. Lehajoltam hogy felvegyem a labdát, ekkor indultam vissza a gyerekhez, és csak azt láttam, hogy zuhan. Egy pillanat alatt felállt, és persze ki is fordult a hintából. Az arcára esett, és olyan szerencsétlenül, hogy kicsattant az orrán a bőr. Nagyon megijedtem, vérzett meg minden, de még jópár hét után is azon aggódtam, hogy a heg egész életében látszani fog a gyönyörű arcán, az orra hegyén(kb 1 cm-s függőleges vonal). Azóta eltelt fél év, és már alig látszik a heg, mostmár mgnyugodtam, hogy nem lesz sebhelyes az arca.
2011. dec. 29. 16:40
 6/40 anonim ***** válasza:
Ja, 9 hónapos volt ekkor.
2011. dec. 29. 16:41
 7/40 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Ja még volt egy olyan is, amikor lendületből kiesett a trambulinból, arcra esett. Nagyon megijedt, de nem lett baja. Pedig mindig bezárom a trambulint, csak akkor mondtam hogy menjenek előre, 1 perc és megyek én is, és egy nagyobb gyerekkel volt.

Nálunk is volt már szaltó a hintából mert felállt benne, pedig akkor ott voltam éppen lendítettem a hintán és akkor állt fel hírtelen.

2011. dec. 29. 16:46
 8/40 A kérdező kommentje:

Atyaég! Na, szépek, még jó hogy happy end lett.

A lányom egyszer hirtelen úgy belázasodott fél óra alatt, hogy tudatzavara lett, nem ismert meg. Szörnyű volt, mintha az egész eddigi életünknek vége lett volna. Pár perc alatt múlt csak el, de az az értelem nélküli tekintet a máskor élénk és okos szemekben...

Kb. 2 évesen pedig elfutott a strandon és beugrott a medencébe, máig se értem, miért, soha előtte nem szaladt el tőlem. Elmerült, mire odaértem, egy örökkévalóságnak tűnt. És körülötte voltak emberek, de senkinek sem tűnt fel, egy kalimpáló kezecske.

A fiamnak a születése volt idáig a legszörnyűbb, azt hittem, nem él. Nem mozgott, nem tudtam felkelteni, rohantunk a kórházba. Nem találtak szívhangot...aztán nagy nehezen meglett, de nagyon lassú volt. Császár, és szerencsére időben, így most már minden rendben.

2011. dec. 29. 16:58
 9/40 anonim ***** válasza:
egy garázsparkolóban állt a férjem és a 3 éves fiam.a férjem belenyúlt a kulcsért a zsebébe,addig a fiam kirohant a kocsi mellöl egy kocsi elé.a kocsi satufék,a fiam meglökte kicsit,a párom már közben rohant érte.sápadtan,remegve tette be a kocsiba a gyereket,az autós,félreált úgy kb 10 percig nem tudott tovább menni,én ekkor jöttem,és csak a sztorit halottam,de remegett mindenem.sírtam.
2011. dec. 29. 17:02
 10/40 anonim ***** válasza:

Nekem a fiú uncsitesómmal volt nagyon durva baleset .

1 év körüli lehetett és elmentek horgászni a nagyszülőkkel meg a szüleivel.A nagypapa tolatott a kocsival és nem vette észre,hogy a gyerek a kocsi mögött van....és keresztülment rajta.Az volt az uncsim szerencséje,hogy puha homok volt és nem beton.Pontosabban volt egy gödör amibe benyomódott az uncsim.Rengeteg műtéte volt, belső vérzése meg szinte az összes csontja eltört.De meggyógyult és teljesen egészséges lett.

Az ő húga pedig magára rántotta a tévét mikor pici volt....kezel lába gipszbe volt.

Az ismerős kisfiú fejére ráesett élével a vasaló,legurult az ágyról és eltör a kulcscsontja.

Az én kisfiam most 3 éves állandóan az első fogaira esik...és mindig törik le belőle egy kis darab.

2011. dec. 29. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!