Mit kreatívkodtok, készítetek 4 éves gyereketekkel így karácsonyt, télapót várva?
Anyukám egy heten nálunk volt unokázni és vett egy kreatív ötletek - karácsonyfadíszek c. lapot. (695HUF)
Unokaöcsém 4 éves és ebből az újságból merített ötletet, hogy mit tudnának együtt csinálni.
Végignéztem, nem rossz dolgok vannak benne, de én még a lányomnál (5 hónapos) nem igazán tudom ezeket 'alkalmazni'.
Vannak az újságban sablonok is. Gyors és egyszerű saját munkák. Le van írva mindegyikhez, hogy mi kell hozzá.
Én elmentem a helyi kis kreatív boltba, és szerintem tök jóket vettem:
-Hungarocellből csízmát, rénszarvast, hópelyhet, stb. ezeket ki lehet fesetni, akár karácsonyfa dísz is lehet belőle
-gipsz+forma ez is karácsonyos
-fa télapó, karácsonyfa, ezeket is festeni lehet
-üvegfenyőfa, eszt is festeni kell.
-azok a vasalható gyönygök..
stb
szerintem nagyon jók, Mikulásra kapja majd meg, sok apróság, karácsonyig ellesz velük.
mi solisztgyurmabol csinaltunk mecsestartot, es kesobb sutiforma segitsegevel karacsonyfadiszt (vizfestekkel lefestve, hoemberbe pl "borsikát" (borsot) beleszurva gombkent, egyutt lakkoztuk le koromlakkal, ez utobbihoz talan kicsi a ket es fel evesem, de nagyon elvezte :))
ezen felbatorodva igazi mezeskalacsot csinaltunk, hat nem nagy evo, de az elso probaadagot meg aznap betermelte, arrol nem is beszelve, mennyire imadta magat a keszitest
adventi naptarja van, apaet jovore egyutt csinalom vele.
mas nagyon nincs, sajnos fánk sem iden, de majd jovore talán :D
ja, de, a narancsba szegfuszeget szurkalni, na az nagyon jó móka, és jo illat is lesz utana :D
Én épp azt tervezem, hogy szerzek néhány üres dobozt, és kidíszítjük házikóknak. A tetejük havas lenne vattából, az oldalára mindenféle cukorkaszínű cukikat rajzolnánk, vagy festenénk.
rajzolunk karácsonyfát, vagy festünk, konfettivel díszítjük, vagy ilyen szórós fényes ráragasztani való porral, amit felragasztunk ablakra, vagy falra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!