Hogyan készültök a Mikulásra a gyereketekkel, ha még nem jár bölcsibe? Levélírás, mondóka stb.
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 13:44
1/5 anonim válasza:
Szia! Kicsi fiam most lesz 3 éves decemberben, és már sok mondókát, verseket tud. Már nagyon várja, tavaly fogadtunk Mikulást, aki házhoz jött, nagyon tetszett Neki, persze kicsit azért félt, de most inkább elmegyünk egy bevásárlóközpontba, ahova jönni fog a Télapó. A kiscsizmát együtt fogjuk kipucolni, és az ablakba tesszük, hogy reggelre tele legyen meglepetésekkel. :) Már nagyon várja, és persze a Karácsonyt is! :)
2/5 anonim válasza:
igen,megtanulunk egy kis éneket,sütünk neki süteményt,mert szereti,(nagy a hasa)és izgatottan készülünk rá.Apa fog beöltözni,mint tavaly is.tavaly 2 éves volt,a csokit tőle kb 2 méterről vette el,imádta de csak fenntartással,idén azt mondta nem fél tőle,had jöjjön.
3/5 anonim válasza:
Szia! A lányom elmúlott 2,5 éves. Nem bölcsis. Néztem neki neten egy versikét, a Kipi-kopit, gondoltam megtanítom neki dec. 6-ára, de le sem tojja mikor mondom neki. Pedig mindig mesélem a télapót, de látom rajta hogy nem tudja hová tenni. Tavaly télapókor 20 hónapos volt, szerintem nem emlékszik már rá. Tavaly is fenntartásokkal kezelte, nem ment oda hozzá, kíváncsi leszek idén hogy alakul. De a versikét szerintem nem fogom tudni megtanítani vele, pedig annyi kis mondókát tud és könnyen meg is jegyzi még ezeket, de ez valahogy nem érdekli.
4/5 anonim válasza:
Én a Hulla pelyhest tanítgatom neki kisebb nagyobb sikerrel.2,5 éves lesz majdnem addigra és nagy haladást látok a vers iránt.tavaly a faluba jött a Mikulás elmentünk volt egy kis pityergés,de aztán a végén az ölébe ült.Imádja a Mikulásos reklámot(nem jut eszembe mit reklámoz)és mindig mondja hogy téapóó:)))Kapott még tavaly egy télapós könyvet azt nézegetjük,olvasgatjuk és "fenyegetem" hogy ha rossz lesz nem hoz a Mikulás smmit:))Eddig úgy néz ki hogy kicsit felfogja mert ha rossz mindig mondja :nana nem lesz koki(ez nála a csoki:P)
5/5 anonim válasza:
Az én lányom még nincs 2 éves, mi nem nagyon készülünk, néha mesélek neki, meg mutogatok télapókat, de semmi extra, kicsi még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!