Mit csináltok két és fél éves gyereketekkel, ha állandóan köhög a bölcsi miatt?
Próbálj meg immunerősítőként normaflort adni neki, egy felet egyszerre, illetve van (ha jól tudom) most már gyerekeknek is.
A natúr joghurt, kefir hasonlóan jó hatású, ha élőflórás.
Idővel megedződik az immunrendszere, és nem lesz ilyen gond.
Sajnos ezen az időszakon túl kell esni.
Nekünk nagyon bevált az Immunotrofina nevű immunerősítő szer.
Tavaly még nem járt közösségbe a most 2 éves kisfiam, de az ovis tesójától elkapott mindent: volt többször is hörghurut, mandulagyulladás, torokgyulladás, középfül-gyulladás, meg persze az ezeket okozó-kísérő állandó orrfolyás és köhögés.
Idén okt-ben kezdte a bölcsit és azóta a hasmenéses víruson kívül még nem jött ki rajta komolyabb betegség (kopp-kopp-kopp). Volt, hogy elkezdett köhögni vagy folyni az orra, de pár nap alatt kigyógyult belőle, persze tüneti kezelés mellett. Tavaly egy szimpla köhögésból min. 2-3 hétig tartó tortúra lett mindig!
Szóval én nagyon esküszöm erre a szerre.
Ja és persze magától is kinövi majd előbb-utóbb, mármint hozzáedződik a szervezete a gyakori vírusokhoz, bacikhoz. A nagyobbik fiam idén még nem volt beteg egyáltalán (ismét kopp-kopp-kopp), neki ez a 4. éve már közösségben. És ő nem kapja az Immunotrofinát.
Szia.. itthon van, most november eleje óta. Most múlt el, a doktornő immunerősítőt írt, két napja szedi: Ribomunyl.
Azt ajánlotta, amíg tudjuk tartsuk itthon, hogy betegség nélkül le tudjon menni a 3 hetes első kúra, most az ünnepek miatt valahogy összehozzuk. Utána viszem csak vissza. Az apja asztmás, nekem nagyon nem mindegy. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!