Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitol lehet a sok tejtol hogy...

Mitol lehet a sok tejtol hogy allandoan teli a hasa es folyton emeszt vagy valami mastol?

Figyelt kérdés
2 eves kislanyom napi 1.5l tejet iszik. Enni nagyon keveset akar alig lehet beletomni a fott ennivalot. Ejszaka is felkel a tejcsiert ami kb 7dl mennyiseg. Mult ejel hanyt.
2011. nov. 12. 06:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem nagy evő, viszont evés helyett a tejet tejjel inná, de én nem hagyom, mert attól tényleg nem lakik jól. Szoktam is neki mondani, hogy csak akkor kap kávét, kakaót, tejet, ha megette az ennivalót, amit kitettem elé. Utána persze kaphat, akár két bögrével is! Eleinte durcáskodott, mitöbb, hisztizett! Aztán elfogadta a dolgot, mert éhes volt. Vacsira pl lekváros kenyeret adok neki, vagy szalámisat uborkával.
2011. nov. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!