Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legijesztőbb dolog,...

Mi volt a legijesztőbb dolog, ami a gyereketekkel történt?

Figyelt kérdés

2011. dec. 29. 16:27
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Jesszus!
2011. dec. 30. 15:51
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

A fiam rettentő hasfájós volt, és az nyugtatta meg, ha a lépcsőn (emeletes a házunk) járkáltam vele. A farsangon felléptem az osztályommal, és kelta harcos jelmezben lezúgtam a lépcsőn. A térdem bedagadt, nem nagyon mozgott. Másnap délelőtt a feleségem lent beszélgetett egy vendégünkkel, mikor Boldi elkezdett sírdogálni. Szokás szerint a vállamra csaptam, és indultunk a lépcsőn lefele. A harmadik foknál már nem mozdult a térdem, és a lépcsőfordulóig leestünk a lépcsőn. Szerencsére a gyerek mindvégig a vállamon volt, őt tartottam, én meg jól bevágtam a fejem, az oldalam és a másik vállam a forduló falába. A gyerek rötyögött, és gyorsan talpra ugrottam, és mire a párom kiért a konyhából, már jöttünk is lefelé, vidáman, de nagyon - nagyon lassan.

Csak rá egy hétre mertem neki elmondani, mi is történt valójában.

2011. dec. 30. 15:56
 33/40 A kérdező kommentje:
Jó fej vagy, kelta harcos! :)
2011. dec. 30. 18:05
 34/40 anonim ***** válasza:
Ez hülyén fog hangzani, de nálunk (szerencsére) csak ez az egy ijesztő eset volt, és valójában ez sem volt úgy igazán semmi, csak akkor nagyon megijedtem. Kb. egy éve lehetett, akkor 3 éves volt a fiam, én mosogattam, ő meg játszott a szobájában. Aztán valamit akartam neki mondani, kerestem, és egyáltalán sehol nem láttam. Szólongattam, semmi. Gondoltam, biztos elbújt, azért egy másfél szobás panelban annyira nem lehet elbújni, hogy ne találjam meg. És mégis, tényleg nem találtam. Na akkor rohadtul beparáztam, hogy mi a fene lehet, néztem, hogy minden ablak, ajtó zárva (amúgy is kényszeresen csukogattam az ablakokat, akkoriban még a nyolcadikon laktunk). Fogalmam sincs, mennyi ideig kerestem, nekem legalább fél órának tűnt, de így visszagondolva maximum öt perc lehetett. Amikor már azt se tudtam, fiú vagyok-e vagy lány, a fiatalember akkor mászott elő vigyorogva a beépített szekrényből.
2011. dec. 30. 23:43
 35/40 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon ijesztőek amiket írtatok. Nálunk más jellegű dolgok fordulnak elő.

Kislányom sajnos beteg, de mielőtt kiderült volt egy-két ijesztő dolog.

Másfél évesen még pelusba kakilt, és mikor kibontottam tiszta vér volt a pelus, folyt a vér a popsijából. Hát azt nem kívánom senkinek.

Mikor kórházba kerültünk, altatás után ébredezett, nagyon ijesztő volt, hogy alig tudott magáról csak szorongatta a kezemet.

Persze nekünk is volt sok esésünk, de nagyon durvák szerencsére nem.

2011. dec. 31. 08:13
 36/40 anonim ***** válasza:
20-as vagyok. Közben eszembe jutott még néhány dolog. Középső kisfiam egy éves és nyolc hónapos volt a második karácsonyán. Nem bántotta a karácsonyfát, így üvegdíszek voltak rajta. Igen ám, de a szép piros gömbről akkor valamiért az alma ugrott be neki. Váratlanul levette a fáról és beleharapott. Még meg is rágta mire odaértem. Kitakarítottam a száját, lesöpörtem a kezét egy karcolás sem esett rajta sehol. Ugyanez a gyerekem pár héttel később jött a papájától mutatta nekem, hogy mit zsákmányolt. Egy lámpaizzó volt a zsákmány. Kitartotta és összemorzsolta. A kicsi markában morzsolgatta, én meg majd szívrohamot kaptam,(megint csak). Kisöpörtem a kezét, sehol egy karcolás. Ugyanez a gyerekem kétévesen, próbálgatta, hogy meddig mehet el. Hiszti a szoba előtt. Senki nem figyel. A nagy tesó viszont úgy gondolta, hogy unja a koncertet és bezárta az ajtót. Na a kicsi dühösen bele rúgott úgy fekve a bezárt ajtóba. Gondolom, sejthető, hogy az ajtóban üveg is volt. A lába kitörte. Csörömpölés, én csendben elszenvedtem a harmadik infarktusomat. A gyerek nagyon megijedt, akkor már nem hisztizett, hanem sírt. Gyerkőcöt levetkőztettük, átvizsgáltuk és megint megúszta egy karcolás nélkül. Azt hiszem ezek voltak a leghajmeresztőbbek.
2011. dec. 31. 08:15
 37/40 A kérdező kommentje:

37., akit mindjárt törölnek, remélem! A "lása" nagyon helytelen. Egyrészt hosszú "s" lenne (gondolom a te szinteden így mondják: "lássa"), de helyesen: "látja".

A kérdés nem a gyerek szemszögéből értendő ráadásul. De szerintem nálatok a helyzettől független lenne...

2012. jan. 12. 22:54
 38/40 A kérdező kommentje:
Nagyon helyes, már törölték is a válaszod :)
2012. jan. 12. 22:54
 39/40 anonim ***** válasza:
Jézusom, én ugyan nem láttam azt a bizonyos törölt választ, de a ki fene az, aki még egy ilyen topikban is képes trollkodni?
2012. jan. 13. 14:36
 40/40 anonim ***** válasza:

Én még ovis voltam, amikor kaptam egy rágót a nővéremtől. Nagyon fáradt voltam, és éhes is, tehát természetesen hisztis. Már a liftben voltunk, jöttünk haza amikor úgy hisztiztem, hogy megakadt a torkomon a rágó és anyukám fejjel lefelé rángatott míg az alig három évvel idősebb nővérkém majdnem elájult annyira féltett engem.

Én nem emlékszem, csak mesélték... :) szegény szüleim nagyon megijedhettek.

16L

2013. márc. 8. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!