Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt a legijesztőbb dolog,...

Mi volt a legijesztőbb dolog, ami a gyereketekkel történt?

Figyelt kérdés

2011. dec. 29. 16:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
79%
Parkoló kocsik lejtősebb terepen, előtte járda. A járdán állt a kislányom a bébitaxijával és tőle pár méterre. Egyszer csak látom ,hogy a parkoló autó elindul, egyenesen az akkor 15 hós lányom felé. Rohantam és taxival együtt felkaptam. Az autó gurult tovább amíg egy kőrakásnak nem koccant. Ha nem kapom fel a gyereket akkor bedarálja a kocsi... Rohantam be a kisboltba (tudtam mi a tulaj), hogy nem húzta be a kéziféket és majdnem maga alá gyűrte a gyereket a kocsija. Erre a tulaj: és most hol a kocsi?!!? Mondom: egy kőrakásnak koccant. És rohant ki, hogy a féltett kocsit megnézze, de a gyerekemet le sem szarta él-e, hal-e.
2011. dec. 29. 17:58
 12/40 anonim ***** válasza:
71%
Tavaly decemberben karácsony előtt hívtak a bölcsődéből, hogy azonnal menjek a kisfiamért, mert felhasadt az álla, és be kell vinnem a sebészetre. Amikor odaértem, be volt ragasztva a seb (amit egyébként úgy szerzett, hogy egy másik kisgyerek nekiment kismotorral a betonon, és az overálos kis hóemberkék felborultak, az én fiam meg pont a járda szélére esett). Ott üldögélt szegény nagy szomorúan a gondozónénije ölében, és engem várt. Odajött hozzám, és keservesen sírt. Elvittem a dokihoz, sokat kellett várni. Mivel nem látszott, hogy folyna a vére, már azt gondoltam, nincs is olyan nagy baj. Amikor a sebész levette a kötést, na, akkor azt hittem, hogy menten elájulok. A csontja is látszott:S Végül varratpótló tapaszokkal húzták össze a sebet, és olyan szépen gyógyult, hogy már nem is látni.
2011. dec. 29. 19:02
 13/40 anonim ***** válasza:
70%

1 évesen kezdett járni, bizonytalan volt még. Fejére rakta apja pólóját és megindult, nekiment a tv állványnak, mert persze nem látta. Akkor jöttek a felső első fogai, be volt durranva az ínye és ahogy nekiment az állványnak ömlött a vér a szájából. Majd elájultam. :(

2 éves múlt, mikor mogyorót evett, marékszámra tömte be, hiába mondtam, hogy az úgy nem jó (mindig baj van azzal, hogy nem rág rendesen). Apja valamit elvett tőle büntibe, amire a fiam behisztizett, persze tele volt a szája mogyoróval és letüdőzött belőle egy darabot. nem kékült, nem lilult, csak sípolt a tüdeje, ahogy vette a levegőt. Szép nyugodtan átsétáltunk a Heim Pálba (15 perc) ahol rohantak vele a műtőbe, mert ha elmozdult volna a mogyoró, meg is halhatott volna. :( Altatták, így az éjjel ott kellett töltenünk. Borzasztó volt látni, ahogy megébredt műtét után az altatásból, nem tudta hol van, mi van, csak köhögött, krahácsolt, sírt. Innivalóért sírt, de nem kaphatott estig. Éjjel kakaóért sírt, éhes is volt, de nem volt nálam kakaó, aprópénzem csak annyi, hogy egy forrócsokit vettem neki, az volt a kakaója, de később újra sírt és vizen kívül nem tudtam neki semmit adni. Senki nem tudta felváltani a pénzem, büfé nem volt... Végül egy nővérke talált tejet a hűtőjükben meg kakaóport és megtömtük a kisfiam pocakját.

Rémálom volt. Nem akarok többet kórházba menni.

2011. dec. 29. 19:12
 14/40 anonim ***** válasza:

Még kicsi 20hós. Egyszer leesett a fotelból.Felrepedt a szája.Vérzett neki.Éjjel mentünk is az ügyeletre mire odaértünk elmult és megnyugodott.

Most karikor elcsuszott a csempén és ugyanugy felrepedt.

Én 4évesen kiestem a hintából ls felrepedt a fejem hátul.Mai napig olyan mint ha a ovónéni varta volna össze..

2011. dec. 29. 19:47
 15/40 anonim ***** válasza:

8 hónaposan kimászott az etetőszékből,át az asztalra, belekapaszkodott a széktámlába és székkel együtt le a földre. (kb.1.5 méter).

2.

1 éves lehetett, mikor hintába ülve almát eszegetett.

A tesóimmal beszélgettünk, egyszer csak a gyereknek megakadt a torkán egy darab, odarohantam és az ujjammal kikaptam a torkáról az almát.

3.

A szüleim a szomszédban laknak (falú, kertes ház).

A tesóm szólt, hogy menjünk boltba. Bement a házba táskáért,stb., a gyerek a két ház közötti udvaron játszott, vártam egy kicsit és én is beszaladtam a pénztárcáért(egy fél perc volt),mire vissza értem a gyerek sehol, a kapu nyitva. Ordítva rohantam az utca felé, erre a gyerek az villanyoszlopnál takarásában állt a húgom kezét fogva. Egy óra múlva is remegtem.

2011. dec. 29. 20:26
 16/40 anonim ***** válasza:
A barátom elhozta a másfél éves keresztlányát. Én játszottam vele, Ő tévézett. Szóltam neki, hogy figyeljen már rá amíg elmegyek a wc-re. Kijövök a mosdóból, be a szobába, kérdezem, hogy "hol a kicsi?", ő "nem tudja, nem velem van?" . Futás ki az udvarra. A gyerek átment a láncra kötött kutyaudvarra . (két kutya volt, egy nagy német juhász és egy kis keverék.) Szerencsére a kis kutya ráugrott a kislány hátára, ő elesett kb. 50cm-re a nagy kutyától.
2011. dec. 29. 20:34
 17/40 anonim ***** válasza:

atyaég! Párat még így olvasva is megsirattam!

Nálunk két dolog a legrémisztőbb: pici korában egyszer úgy elaludt, hogy fél óra költögetés után sem voltam képes felkölteni, bőgve telefonáltam a férjemnek, mert féltem, hogy kómába esett vagy ki tudja, mi történt vele. Aztán lassan csak kinyitogatta a szemeit. A másik az, amikor (előfordul néha) sírva ébred, vagyis éktelenül sírni kezd álmában. Fel kell rázni, hogy ébredjen fel, utána lassan megnyugszik, de folyik a könnye, piros a szeme, te meg mint szülő tehetetlenül öleled magadhoz, mert nem tudod, mi baja. Szörnyű...

2011. dec. 29. 20:45
 18/40 anonim ***** válasza:
70%

Egyik napról a másikra nem tudott lábra állni 4 évesen,izületi gyulladása volt 4 hónapig,teljesen kikészültem idegileg,mert mindenféle lehetséges diagnózisok repkedtek,aztán a rengeteg szteroidtól javulni kezdett.

Több mint egy éve tünetmentes.

2011. dec. 29. 20:50
 19/40 anonim ***** válasza:

" A másik az, amikor (előfordul néha) sírva ébred, vagyis éktelenül sírni kezd álmában. Fel kell rázni, hogy ébredjen fel, utána lassan megnyugszik, de folyik a könnye, piros a szeme, te meg mint szülő tehetetlenül öleled magadhoz, mert nem tudod, mi baja. Szörnyű..."

Ismerős dolog nálunk is,pavor nocturnus .

Most 5,5 évesen kezd ritkulni nálunk.

2011. dec. 29. 20:51
 20/40 anonim ***** válasza:

Gyermekem kétéves lehetett allergiás lett az augmentinre. Bedagadt és elkékült a lába ahogyan ölbe fogtuk. Akkor nagyon megijedtem, szaladtunk a kórházba. Ott írtak másik antibiotikumot és ennyi.

Első gyermekemmel mentünk a játszira ő kismotorral. Egyszer csak belehúzott és már tepert is át az úton. Mázlink volt, hogy nem volt forgalom.

Második gyermekem majdnem 3 éves volt (legnagyobb gyerkőc szülinapját tartottuk aznap), apjával volt a játszin. Az apja mellett esett le a mászókáról. A fél arcát lehorzsolta, mentünk röntgenre, de szerencsére semmi baj nem történt. Szegény apja szívrohamot kapott.

Legkisebb csemetémet (akkor nyolc hónapos volt) úgy egy hónapja amikor elaludt a mi ágyunkra tettem aludni. Amikor fölébred nem szólt, csak elindult kifelé és mi csak a puffanást hallottuk, meg a sírást. Órákig reszkettem még, ő meg már attól megnyugodott hogy fölvettük, semmi baja nem lett. Azóta gyönyörűen lemászik az ágyról.

2011. dec. 29. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!